Ravinto ja terveys

HAVU Cosmetics Natural Lip Care Set huulienhoitosetti

59,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

HAVU Cosmetics Natural Lip Care Set huulienhoitosetti sisältää ylellisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen.

Tuotekuvaus
Ainesosat

100% biohajoava

Vegaaninen ja eläinkokeeton

Ei ylimääräisiä säilöntäaineita

HAVU Lip Scrub with natural birch bark

HAVUn huulikuorinnan pääraaka-aine on suomalainen koivunkuorijauhe. Tuote on tuoksultaan hento ja raikkaan metsäinen. Kuorintavoiteen ainesosista yli 60% on rauhoittavia luonnonöljyjä. Kuorintavoiteessa käytettävä koivunkuorijauhe syntyy suomalaisesta koivusta puunjalostuksen sivutuotteena. Tällä hetkellä isoa osaa puunjalostuksen sivuvirroista ei hyödynnetä, vaan ne poltetaan energiaksi. HAVUn missio on vähentää kosmetiikkateollisuuden ympäristökuormaa, ja meille on tärkeää kehittää kiertotaloutta tukevia kosmetiikkatuotteita. HAVUn uusi koivukuorinta antaa suomalaiselle raaka-aineelle uuden elämän vähentäen samalla hiilidioksidipäästöjä. Koivukuorinta ei sisällä samoja allergeeneja kuin koivun siitepöly, minkä vuoksi sitä voivat käyttää myös koivuallergikot. Kaiken lisäksi koivunkuorijauhe on luonnollisesti biohajoavaa! Kuori huulet hellävaraisella koivukuorinnalla 1-2 kertaa viikossa. Vinkki! Kuorinta sopii myös huulimeikin poistoon.

HAVUn huultenhoitotuotteet myydään biohajoavissa ja mikromuovittomissa Sulapac-pakkauksissa.

Valmistusmaa: Suomi

12,4 g

HAVU Lip Mask with natural sea buckthorn seed oil

Syväkosteuttava huulinaamio sisältää luonnollisten raaka-aineiden lisäksi erittäin vitamiini- ja mineraalipitoista tyrniöljyä. Tyrniöljy on todellinen Suomen luonnon superainesosa: se pehmentää ja rauhoittaa ihoa ja sopii hyvin myös atooppiselle ja herkälle iholle. Tyrniöljy antaa HAVUn huulinaamiolle myös sen kauniin oranssin värin. Levitä syväkosteuttava tyrninaamio illalla ja anna vaikuttaa huulilla yön yli.

HAVUn huultenhoitotuotteet myydään biohajoavissa ja mikromuovittomissa Sulapac-pakkauksissa.

Valmistusmaa: Suomi

12,2 g

HAVU Lip Balm with moisturizing shea & natural oils

HAVUn huulivoide on tarkoitettu päivittäiseksi huulten perusvoiteeksi, joka sopii käytettäväksi esimerkiksi HAVUn huulipunien kanssa. Kosteuttava sheavoi sekä tuotteen luonnolliset öljyt, avokado- ja manteliöljy, tekevät voiteesta hyvin levittyvän ja kosteuttavan. Lisää huulivoidetta ennen meikkiä ja päivän aikana tarvittaessa.

HAVUn huultenhoitotuotteet myydään biohajoavissa ja mikromuovittomissa Sulapac-pakkauksissa.

Valmistusmaa: Suomi

12,2 g

EAN: 6429830047476

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita