Ravinto ja terveys
FLOW | 10 ML

Flow Good Vibrations Perfume Oil

Hermostuneisuutta lievittäviä ja sydämen tykytystä rauhoittavia ominaisuuksia
Roll on-pulloon
100% luonnollisista eteerisistä öljyistä
39,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Inkiväärin ja sitruunan tuoksuinen parfyymiöljy tuo joka nuuhkaisulla iloa ja riemua. Levitä kehon pulssikohtiin tuomaan mietoa ja miellyttävää tuoksua.
Tuotekuvaus
Ainesosat
Luonnollisen parfyymin latvatuoksussa energistä sitruunaa ja iloista appelsiinia. Sydäntuoksussa tasapainottavaa laventelia. Juurituoksussa yltäkylläisyyttä puoleensa vetävää, viisasta seetriä ja eleganttia appelsiininkukkaa eli nerolia. Tämä mieltä virvoittava parfyymi on kuin tuulahdus raikasta kevättä!
 
Helppokäyttöiseen roll on-pulloon pakattu, aromaterapeuttinen luonnonkosmetiikan parfyymiöljy on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat välttää synteettisiä hajusteita tai voimakkaan alkoholisia hajuvesiä. Flow Cosmetics -parfyymiöljyjen tuoksut syntyvät 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä.
 
OPTIMISTINEN GOOD VIBRATIONS HERÄTTÄÄ SISÄISEN AURINKOSI!
Iloinen Good Vibrations-parfyymi värähtelee positiivista, puhdistavaa keltaista energiaa. Keveä mutta hienostunut tuoksu rohkaisee löytämään voimaa omasta itsestä ja arvostamaan itseä oikealla tavalla. Tämä parfyymi on omiaan erityisesti sinulle, joka haluat hälventää uupumusta ja aivosumua. Good Vibrations kirkastaa ajatuksia ja lisää ilon tunteita.
 
Parfyymi sisältää aidon vuorikristallin, joka hoitaa ja puhdistaa kaikkia chakroja. Puhtautta säteilevä kirkas vuorikristalli nostaa energiatasoasi ja luo parantavaa energiaa ympärilleen.
 
Sinun ei toki tarvitse olla perehtynyt aromaterapiaan tai chakroihin voidaksesi käyttää tätä parfyymiä. Jos kaipaat päiviisi iloa, toivoa ja positiivisuutta, tämä öljysekoitus on todella kuin pullollinen nestemäistä aurinkoenergiaa!

Tuotenumero: 136168