Ravinto ja terveys
FLOW | 10 ML

Flow One With Universe Perfume Oil

Hermostuneisuutta lievittäviä ja sydämen tykytystä rauhoittavia ominaisuuksia
Roll on-pulloon
100% luonnollisista eteerisistä öljyistä
39,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Frankinsensin ja litsea cubeban tuoksuinen sitruksinen parfyymiöljy on täydellinen pari joogalle tai mietiskelyhetkille.
Tuotekuvaus
Ainesosat
Luonnollisen parfyymin latvatuoksussa hapokkaita sitruksia. Sydäntuoksussa aisteja terävöittävää litsea cubebaa ja pehmeää vaniljaa. Juurituoksussa eleganttia appelsiininkukkaa eli nerolia, ikiaikaista viisautta henkivää seetriä sekä luovuutta ruokkivaa ja aromaattista pyhien seremonioiden frankinsensiä, eli olibaanihartsia.
 
Helppokäyttöiseen roll on-pulloon pakattu, aromaterapeuttinen luonnonkosmetiikan parfyymiöljy on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat välttää synteettisiä hajusteita tai voimakkaan alkoholisia hajuvesiä. Flow Cosmetics -parfyymiöljyjen tuoksut syntyvät 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä.
 
VOIMAUTTAVA ONE WITH UNIVERSE KUTSUU LUOKSEEN UNIVERSAALIA ELÄMÄNENERGIAA
One with Universe -parfyymi kutsuu puhdasta ja säteilevää energiaa, joka mahdollistaa yhteyden saamisen korkeampaan minään ja löytämään elämälle syvemmän tarkoituksen. Tuoksu auttaa parantamaan keskittymiskykyä sekä vahvistamaan kehon ja mielen yhteyttä. Siksi tämä parfyymi voikin viehättää erityisesti jooga- ja meditaatioharrastajia, sillä näissä lajeissa kehon ja mielen yhteydellä on suuri merkitys.
 
Parfyymi sisältää aidon vuorikristallin, joka hoitaa ja puhdistaa kaikkia chakroja. Puhtautta säteilevä kirkas vuorikristalli nostaa energiatasoasi ja luo parantavaa energiaa ympärilleen.
 
Sinun ei toki tarvitse olla perehtynyt aromaterapiaan tai chakroihin voidaksesi käyttää tätä parfyymiä. Käytä tuoksua esimerkiksi ennen meditaatio- tai joogaharjoitusta, kun haluat tavoitella syvää keskittymistä tai kun haluat tuntea itsesi vahvaksi, voimaantuneeksi ja energisoiduksi.

Tuotenumero: 136166

EAN: 6430028395972