Ravinto ja terveys
WELEDA | 75 ML

Weleda Shaving Cream parranajovoide

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
Täyteläinen koostumus.
Luonnonmukaiset ainesosat.
9,90 €
132,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Weleda Shaving Cream on parranajovoide hellävaraiseen parranajoon. Koostumukseltaan kermamainen, hoitava vaahto sopii herkällekin iholle! Sisältää luonnollisia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Weleda Shaving Cream -parranajovoide hellävaraiseen parranajoon

 

Weleda Shaving Cream -parranajovoiteen kermainen koostumus tekee parranajohetkestä miellyttävän ja tasaisen. Weledan parranajovoide sisältää luonnollisia kasviuutteita sekä eteerisiä öljyjä. Hellävaraista ihonhoitoa ja pehmeää vaahtoa miellyttävään ja tasaiseen märkään parranajoon! 

Täyteläisesti vaahtoava Weledan parranajovoide sisältää hoitavaa keto-orvokkia sekä manteliuutetta ja vuohenmaitoa. Nämä ainesosat luovat ihollesi parhaat olosuhteet hellävaraiseen ja tarkkaan parranajoon. Huolellisesti valikoidut huippulaatuiset luonnonmukaiset ainesosat antavat tuotteelle hienostuneen tuoksun. Pehmeä vaahto tekee ihostasi sileän ja elinvoimaisen näköisen.

Weleda Shaving Cream -parranajovoide sopii hyvin kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Weledan miesten ihonhoitoon ja parranajoon tarkoitetut tuotteet on kehitetty ihon tasapainon ylläpitämiseksi sekä miellyttävän parranajokokemuksen luomiseksi. 

  • Täyteläinen koostumus
  • Hoitavia ainesosia
  • Sopii herkällekin iholle

 

 

 

Tuotenumero: 104564

EAN: 4001638098809