Ravinto ja terveys
ESI | 500 ML

ESI ALOE FRESH Suuvesi

Antibakteerinen suuvesi.
Luonnolliset vaikuttavat aineet.
Ei sisällä fluoria.
11,82 €
13,90 €
23,64 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Antibakteerinen suuvesi, jossa on luonnolliset vaikuttavat aineet: aloe vera barbadensis, propolis, ksylitoli ja ananas.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Antibakteerinen suuvesi, jossa on luonnolliset vaikuttavat aineet: aloe vera barbadensis, propolis, ksylitoli ja ananas. 

Aloe Fresh suuvesi sisältää luonnollisia, pitkävaikutteisia ainesosia, jotka auttavat pitämään suun puhtaana, ehkäisemään pahan hajuista hengitystä, suojaamaan ikeniä ja estämään plakin muodostumista ja reikiintymistä.

Lääkealoe (Aloe Vera barbadensis) on luonnostaan limakalvoja puhdistava ja rauhoittava. Propolis ja ksylitoli estävät bakteerien poliferaatiota ja jättävät raikkaan hengityksen. Ei sisällä fluoria, sakariinia, natriumlauryylisulfaattia (SLS) eikä parabeeneja.

Ksylitoli, jota kutsutaan myös puusokeriksi, on vaihtoehto perinteiselle sokerille. Makeutusaineena käytettynä se auttaa estämään hampaiden reikiintymistä.

Lääkeaaloella on ainutlaatuinen kyky stimuloida sidekudossolujen kasvua, mikä edistää ja nopeuttaa haavojen, hiertymien, palovammojen, hyönteisten puremien ja auringonpolttaman ihon paranemista. Lääkeaaloegeelin sisältämät mukopolysakkaridit ravitsevat vaurioitunutta ihokudosta.

Ananasta käytetään sen monien hyvien ominaisuuksien takia. Se tukee ruoansulatusta, parantaa kehon kuona-aineiden poistoa ja vähentää turvotusta sekä edistää mikroverenkiertoa.

Mehiläisten tuottama Propolis sisältää useita aineita: pihkaa, vitamiineja, aminohappoja, mineraaleja, bioflavonoideja, etenkin galangiinia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä suojelemaan pesää.

Tuotenumero: 135476

EAN: 8008843009916