Ravinto ja terveys
DJUSIE | 1 ST

Djusie Vartaloharja 1

Vartalon ihon säännölliseen kuivaharjaukseen.
Vauhdittaa ihon aineenvaihduntaa ja aktivoi lymfanesteiden virtausta.
Lisää ihon ja kehon elinvoimaisuutta.
45,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Djusie Vartaloharja sopii vartalon ihon säännölliseen kuivaharjaukseen. Helppo ja tehokas rituaali edistää ihosolujen uusiutumista, vauhdittaa ihon aineenvaihduntaa sekä tehostaa hapen ja ravinteiden saantia.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Djusie Vartaloharja vartalon ihon kuivaharjaukseen

Djusien Vartaloharja soveltuu vartalon ihon säännölliseen kuivaharjaukseen. Kuivaharjaus edistää ihosolujen uusiutumista ja tehostaa hapen ja ravinteiden saantia sekä vauhdittaa ihon aineenvaihduntaa. Kuivaharjaus on tehokas, helppo ja palkitseva rituaali. Tunne harjauksen virkistävät vaikutukset niin ihossa kuin olossa! 

Vartalon kuivaharjaus aktivoi lymfanesteiden virtausta ja vauhdittaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Päivittäinen Djusie-kuivaharjausrituaali on erinomainen tapa lisätä ihon ja kehon elinvoimaisuutta. Djusie-vartaloharja on valmistettu sianharjaksesta ja varsi FSC-sertifioidusta pyökistä.

Kuivaharjaus on ikivanha holistisen ihonhoidon metodi. Säännöllinen kuivaharjaus vauhdittaa ihon aineenvaihduntaa, edistää ihosolujen uusiutumista ja tehostaa ihon hapen sekä ravinteiden saantia. Kuivaharjaus on helppo, palkitseva ja tehokas rituaali. Sen virkistävät vaikutukset näkyvät ja tuntuvat nopeasti – sekä ihossa että olossa.

Tuotenumero: 135347

EAN: 6429810573179