Ravinto ja terveys
Dear Waste | 250 ml

Dear Waste Nestesaippua Appelsiini-Bergamotti

Puhtautta hävikkihedelmistä!
100% luonnolliset, vegaaniset ainesosat.
Saippuassa ihastuttavat appelsiini, bergamotti sekä sitruunaruoho!
18,50 €
74,00 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Dear Waste Appelsiini–Bergamotti -käsisaippua sisältää hellävaraisesti puhdistavia ja ravitsevia ainesosia, jotka ovat peräisin mehustusteollisuuden ylijäämästä. Energisoiva ja herkullisen tuoksuinen nestesaippua!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Dear Waste Hand Soap Orange - Bergamot - Lemongrass on energisoiva ja herkullinen käsisaippua!

Dear Wasten Appelsiini–Bergamotti -käsisaippua sisältää hellävaraisesti puhdistavia ja ravitsevia ainesosia, jotka ovat peräisin mehustusteollisuuden ylijäämästä: appelsiinin kuorista! Appelsiinin kuoret eivät ainoastaan tuoksu herkulliselta, vaan ne myös sisältävät useita antibakteerisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka menisivät hukkaan päätyessään biojätteeksi.

Tämä herkullinen ja energisoiva saippua saa tuoksunsa appelsiinin lisäksi bergamotin ja sitruunaruohon luonnollisista eteerisistä öljyistä. Ihastuttavan tuoksuinen saippua on pakattu kauniiseen 100 % kasvipohjaiseen pulloon, mikä tekee siitä täysin biohajoavan.

Kaikki Dear Waste -saippuat ovat täysin biohajoavia ja niissä käytetään vain luonnollisia, vegaanisia ainesosia – vain parasta ympäristölle ja ihollesi!

EAN: 6429810834027

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita