Ravinto ja terveys
LIFE | 300 ML

Life Hand Soap, käsisaippua Aloe Vera

Hoitaa ja pehmentää ihoa
Sopii kaikille ihotyypeille
7,90 €
26,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Aloe Vera Hand Soap on miellyttävästi vaahtoava saippua, joka pesee kädet hellävaraisesti puhtaaksi kuivattamatta ihoa. Saippuan pH-arvo on 4,8–5,3, joten se ei häiritse ihon omaa pH-tasapainoa. Sisältää 99% luonnollisia ainesosia, kuten kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavaa aloe veraa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Life Aloe Vera Hand Soap -saippuan aloe veraa viljellään kontrolloiduissa olosuhteissa ja ekologisten standardien mukaisesti (Reilun kaupan sertifiointi, Ecocertin Cosmos -sertifiointi raaka-aineiden osalta) Koillis-Meksikon kuivassa ilmastossa, jossa on runsaasti auringonpaistetta ja kastelu on tarkkaan ajoitettu. Kasvit korjataan käsin, jotta pystyään valitsemaan vain kolmen vuoden ikäisiä korkealaatuisia aloenlehtiä, joiden antioksidanttipitoisuus on tieteellisten tutkimusten mukaan suurin. Tuotantoprosessin jokaiessa vaiheessa tehdään laatutarkastuksai, ja puhtaustestaus varmistaa lopputuotteen laadun.

Aloe vera sisältää noin 200 vaikuttavaa ainetta. Aloe verassa on polysakkarideista muodostuvia lima-aineita, jotka suojaavat ihoa. Noin 3 % lehtien geelistä on saponiineja. Ne puhdistavat hellävaraisesti. Geeli sisältää myös parkkiaineita, jotka supistavat ihoa. Aloe verassa on 18 erilaista aminohappoa. Ne ovat kaikki välttämättömiä fenyylialaniinia lukuun ottamatta.

Tuotenumero: 134324

EAN: 7350050708467