Ravinto ja terveys
DR BRONNERS | 140 GR

Dr Bronner Saippua Kirsikankukka

Luomuraaka-aineet ja Reilun Kaupan Ainesosat
Monikäyttöisyys
Ympäristöystävällisyys, Yhteiskuntavastuu
7,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Dr. Bronner’sin Pure-Castile Kirsikankukka palasaippua on vegaani ja orgaaninen. Mieto, tehokas ja hellävarainen saippua ei kuivata ihoasi. Paras nestemäinen saippuamme palasaippuan muodossa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Dr. Bronner’sin Pure-Castile Kirsikankukka palasaippua on vegaani ja orgaaninen. Mieto, tehokas ja hellävarainen saippua ei kuivata ihoasi. Paras nestemäinen saippuamme palasaippuan muodossa. Tuoksu on miedompi kuin nestemäisessä saippuassa, koska se sisältää vähemmän eteerisiä öljyjä. Se on myös kosteuttavampi, sillä se sisältää erilaisen koostumuksen öljyjä ja suolaa (mikä tekee saippuasta kiinteän). Yhdistelmä orgaanisia extra neitsyt kookospähkinä-, palmu-, jojoba- ja happuöljyjä, aitojen eteeristen öljyjen kanssa, muodostavat ainutlaatuisen saippuan, joka pesee tehokkaasti hankaamatta ja muodostaa samettisen vaahdon, joka jättää ihon silkinpehmeäksi ja raikkaaksi. Tätä monipuolista saippuaa voi käyttää käsien, vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun.

Dr. Bronner'sin sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, ympäristön kestävyyteen ja progressiiviseen liiketoimintaan on osa yrityksen missiota panna käytäntöön yrityksen perustajan Emanuel Bronnerin kirjoittamat ja yrityksen ikonisiin etiketteihin painetut periaatteet. Dr. Bronner’sin kanssa voit joka päivä tehdä maailmasta vähän paremman. “We are All-One or None” Olemme kaikki yhtä tai emme mitään. All-One!

Sertifikaatit: Orgaaninen (USDA) ja Reilun kaupan (Fair for Life).

Vältä kosketusta silmiin. Mikäli ainetta joutuu silmiin, huuhtele vedellä.

Tuotenumero: 131935

EAN: 18787231104