Ravinto ja terveys
MOI FOREST | 1 ST

Moi Forest Forest Dust After Care Hand Cream 50ml

Käsivoide, joka suojaa ja korjaa käsien ihoa
Pääraaka-aineet suomalaisesta luonnosta
Sisältää hyvää tekeviä metsän mikrobeja!
15,50 €
310,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Moi Forest After Care Hand Cream vie käsivoiteen uudelle tasolle: voide vahvistaa käsien mikrobiomia ja tekee niistä samalla silkkisen pehmeät!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Forest Dust After Care Hand Cream - käsivoide, joka vahvistaa ihon mikrobiomia

Moi Forest After Care Hand Cream vie käsivoiteen uudelle tasolle vahvistaen käsien mikrobiomia, samalla tehden niistä silkkisen pehmeät. Käsidesin käyttö ja usein toistuva käsien pesu ovat valtava rasitus käsien iholle ja mikrobiomille – käytännössä käsien mikrobitasapainoa järkytetään päivittäin useaan otteeseen. Jotta käsiesi iho pysyisi kauniina ja mikrobiomi vahvana rasituksesta huolimatta, Moi Forest on kehittänyt voiteen, joka korjaa ja suojaa sitä. Kätemme tekevät paljon työtä päivittäin ja kaipaavat hellää hoitoa siinä missä esimerkiksi kasvojenkin iho.

Moi Forestin superformula sisältää:

✧ hoitavia, hiilidioksidiuutettuja puolukka- ja kauraöljyjä⁠
✧ ravitsevaa karitevoita⁠
✧ kosteuttavaa koivunmahlaa⁠
✧ tutkitusti mikrobiomia vahvistavaa Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta⁠
✧ niaouliöljyä, joka lievittää kutinaa iholla ja hillitsee ihoärsytyksiä. Niaouliöljy myös selkeyttää mieltä ja syventää hengitystä ⁠

Tuote on tehty Suomessa ja se on Cosmos Organic -ekosertifioitu. Vegaanista ja hiilineutraalia tuotetta ei ole testattu eläimillä. Pakkaustuubina on uusi kartonkipakkausinnovaatio, korkki kierrätettävää muovia

Voiteen raaka-aineet tulevat suomalaisesta luonnosta: puolukkaa, koivunmahlaa ja kauraa. Voide sisältää tuhansia hyvää tekeviä metsän mikrobeja.

COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife

Tuotenumero: 135365

EAN: 6429830070443