Ravinto ja terveys
MOI FOREST | 1 ST

Moi Forest Lavender Forest Dust After Care Hand Cr

Käsivoide, joka palauttaa ihon mikrobitasapainon.
Kosteuttaa ja tekee käsien ihosta silkkisen pehmeän.
Luomu laventeliöljy rauhoittaa ihoa, mieltä ja kehoa!
15,50 €
310,00 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Moi Forestin After Care Hand Cream -käsivoide nyt myös laventelin tuoksulla! Vahvista käsien mikrobiomia, tee käsistäsi silkinpehmeät ja anna luomun laventeliöljyn helliä aistejasi.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Moi Forest Lavender Forest Dust® After Care Hand Cream -käsivoide

Moi Forestin Forest Dust® After Care Hand Cream vie käsivoiteen uudelle tasolle! Käsivoide palauttaa ihon mikrobitasapainon, kosteuttaa ja tekee käsistä silkkisen pehmeät. Luomu laventeliöljy hellii ja rahoittaa niin ihoa kuin mieltäkin. 

Käsidesin käyttö ja usein toistuva käsien pesu ovat rasitteita käsien iholle ja mikrobiomille – käytännössä käsien mikrobitasapainoa järkytetään päivittäin, useaan otteeseen. Jotta käsiesi iho pysyy kauniina ja mikrobiomi vahvana rasituksesta huolimatta, Moi Forest on kehittänyt voiteen, joka korjaa ja suojaa ihoa. Kätemme tekevät paljon työtä päivittäin ja kaipaavat hellää hoitoa siinä missä esimerkiksi kasvojenkin iho!

Moi Forest Lavender Forest Dust After Care Hand Cream -käsivoide sisältää laventeliöljyn lisäksi hoitavia hiilidioksidiuutettuja puolukka- ja kauraöljyjä⁠, ravitsevaa karitevoita, kosteuttavaa koivunmahlaa sekä Re-Connecting Nature™ -mikrobiuutetta⁠.

Käsivoide on Suomessa tehty ja Cosmos Organic -ekosertifioitu. Voide on vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä. Hiilineutraali. Pakkaustuubina on uusi kartonkipakkausinnovaatio ja korkki on kierrätettävää muovia. 

Pääraaka-aineet suomalaisesta luonnosta: puolukka, koivunmahla ja kaura! Käsivoide sisältää myös tuhansia hyvää tekeviä metsän mikrobeja.

COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife

Tuotenumero: 135368

EAN: 6429830070467