Ravinto ja terveys
NOBE | 50 ML

NOBE Forest Elixir Microbiome Repairing Hand Cream

Microbiome Repairing Hand Cream -käsivoiteessa on kermainen
Vegaaninen käsivoide sisältää myös sheavoita ja skvalaania
Raikas, metsäinen tuoksu vie sinut rehevään, suomalaiseen metsään.
9,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NOBE Forest Elixir® Microbiome Repairing Hand Cream on ihon mikrobiomin hyvinvointia tukeva, syväkosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide, joka sisältää innovatiivista Re-Connecting Nature® -metsämikrobiuutetta. Microbiome Repairing Hand Cream sopii kaikille ihotyypeille ja etenkin kaupungeissa asuville ihmisille, jotka eivät kiireisen arjen keskellä saa tarpeeksi luontoaltistusta.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
NOBE Forest Elixir® Microbiome Repairing Hand Cream on ihon mikrobiomin hyvinvointia tukeva, syväkosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide, joka sisältää innovatiivista Re-Connecting Nature® -metsämikrobiuutetta.
 
Suomalaisten yliopistojen kehittämä ja suomalaisen Uute Scientificin tuottama metsämikrobiuute on maailman ensimmäinen suomalaisen metsän monimuotoista ja rikasta biodiversiteettiä vastaava luonnollinen uute. Yksi gramma sisältää miljardeja mikrobien osasia tarjoten turvallisen, korkean tason mikrobialtistuksen - kuin metsäkylpy pullossa. Se on erityisen hyödyllinen kaupungeissa asuville ihmisille, joilla ei usein ole pääsyä metsään ja sen ihmeellisiin mikrobeihin, ja sillä on useita todistettuja ihonhoitohyötyjä, kuten ihon luonnollisen mikrobiomin tasapainon palauttaminen, ihon suojakerroksen vahvistaminen ja ihon uusiutumisen tehostaminen. Kestävistä ja uusiutuvista lähteistä valmistettu metsämikrobiuute vähentää myös tutkitusti ihon punoitusta ja ärsytystä sekä lisää ikääntymistä ehkäisevän kollageenin tuotantoa. Lopputuloksena on hyvinvoiva, tasapainoinen ja kuulas iho.
 
Microbiome Repairing Hand Cream -käsivoiteessa on kermainen, mutta tahmaamaton koostumus, se on helppo levittää ja se imeytyy ihoon nopeasti, joten sitä voi huoletta lisäillä päivän mittaan. Vegaaninen käsivoide sisältää myös sheavoita ja skvalaania, jotka ravitsevat, tukevat ihon suojakerrosta ja tarjoavat pitkäkestoista kosteutusta, mikä tekee käsistä silkinpehmeät ja sileät. Raikas, metsäinen tuoksu vie sinut rehevään, suomalaiseen metsään. Kevyt tuubi on täydellisen kokoinen laukussa säilytettäväksi, joten voit pitää kädet suojattuina kuivumiselta ja ärsytykseltä kaikkialla, minne menetkin. Microbiome Repairing Hand Cream sopii kaikille ihotyypeille ja etenkin kaupungeissa asuville ihmisille, jotka eivät kiireisen arjen keskellä saa tarpeeksi luontoaltistusta.
 
Tuotteella on Ecocertin myöntämä COSMOS Natural -sertifikaatti, ja sen ainesosista 99,34% on luonnollista alkuperää.
 
 

Tuotenumero: 135744

EAN: 6430058513148