Ravinto ja terveys
  • Koti
WELEDA | 200 ML

Weleda Citrus Refresh Creamy Body Wash suihkuvoide

Luonnollinen suihkuvoide puhdistaa ja jättää iholle raikkaan tunteen!
Seesamiöljy ja miedot kookos- ja sokeritensidit kosteuttavat ihoa.
Sitruksen tuoksu virkistää aisteja!
11,90 €
59,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Weleda Citrus Refresh Creamy Body Wash on luonnollinen suihkuvoide puhdistaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Piristävä sitruksinen tuoksu tuo raikkauden tunnetta!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Weleda Citrus Refresh Creamy Body Wash - raikastava ja virkistävä suihkuvoide

Weledan Citrus Refresh Creamy Body Wash on seesamiöljyä sisältävä mieto ja luonnollinen suihkuvoide, joka kosteuttaa, puhdistaa ja pehmentää ihoa!

Citrus Creamy Body Wash antaa iholle puhtaan raikkaan tunteen ja piristää kylpyhetkeä aitojen eteeristen öljyjen ihanalla sitruksen tuoksulla.

Suihkuvoiteen tärkeimmät ainesosat ovat sitruunankuoriöljy ja seesamiöljy. Sitruunankuoriöljy on sitruunankuoresta saatavaa eteeristä öljyä, jota käytetään hajusteena, kuten muitakin luonnollisia eteerisiä öljyjä. 

Seesamiöljyä käytetään esimerkiksi kalpean, väsyneen, kuivan ja ikääntyvän ihon hoitotuotteissa sekä hiuksia selvittävissä hoitotuotteissa. Se on hyvin antioksidatiivinen, ihoa hoitava ja ihanteellinen öljypohjana muille ihoa hoitaville aineille. Seesamiöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, kuten oleiini- ja linoleenihappoa, sekä kasvisteroleja ja E-vitamiinia (etenkin gamma-tokoferolia). 

Nauti raikkaan puhtaasta ihosta ja luonnollisesta sitruksen tuoksusta!

Tuotenumero: 132316

EAN: 7611916124501