Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 40 ML

Reparative Cream Korjaava Hoitovoide

15,30 €
382,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Alga Cicosa Reparative Cream on korjaava hoitovoide ärtyneelle ja herkälle iholle. Voide korjaa, rauhoittaa ja vähentää punoitusta.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Cicosa Reparative Cream korjaava hoitovoide

Alga Cicosa Reparative Cream on korjaava hoitovoide yleisimpiin iho-ongelmiin, kuten hankautumiin, punoitukseen, ihottumiin, kuivuuteen tai pinnallisiin palovammoihin. Hoitovoide sopii myös rauhoittamaan ihoa karvanpoiston jälkeen. Alga Cicosa Reparative Cream korjaa, rauhoittaa, vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta häiritsemättä kuitenkaan ihon luonnollista fysiologista tasapainoa. Hoitovoide on tarkoitettu käytettävän erityisesti ärtyneen ja kuivan ihon hoidossa ja voide sopii hyvin esimerkiksi vaippaihottuman lievittämiseen tai ihon pinnan lievissä vaurioissa, kuten laser-käsittelyn, kuorinnan tai tatuoinnin jälkeen. Kuiva ja kylmä talvi-ilma saattaa saada aikaan ekseeman kehittymisen iholle, jolloin Alga Cicosan luonnollinen korjaava voide on loistava apu.

Korjaava hoitovoide sisältää patentoitua Alga Sendatu®-uutetta. Uute stimuloi ihon pintakerrosten korjaantumista: edistää epidermiksen rakenteen uudistumista ja suojaavan kerroksen palautumista. Tämä eksklusiivinen uute on valmistettu merilevästä (Gelidium sesquipedale), joka on peräisin Baskimaan rannikolta, ja sitä saadaan ympäristöystävällisellä uutto- ja keräysmenetelmällä.

Voiteen ainutlaatuinen koostumus luo kuin "toisen ihon" ja kermainen tekstuuri tuo iholle nopeaa helpotusta. Voide sopii koko perheelle.

  • hoitovoide ärtyneelle iholle
  • korjaava ja suojaava

Tuotenumero: 135352

EAN: 3760211482671