Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 200 ML

Reparative Stretch Mark Cream Uudistava Hoitovoide

Korjaava ja suojaava hoitovoide.
Parantaa ihon elastisuutta. Lievittää kuivaa ja kiristelevää tunnetta iholla.
Kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus!
29,70 €
148,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Alga Cicosan uudistava hoitovoide on kehitetty venymisarpien ehkäisyyn ja hoitoon. Ravitsee ja pehmentää ihoa sekä edesauttaa raskausarpien vaalenemista.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Alga Cicosa Reparative Stretch Mark Cream - Uudistava hoitovoide, joka on kehitetty venymisarpien ehkäisyyn ja hoitoon

Alga Cicosan Reparative Stretch Mark Cream on tehokas hoitovoide, joka auttaa ehkäisemään venymisarpien muodostumista ja edesauttaa niiden vaalenemista.

Hoitovoide ravitsee ja pehmentää ihoa, auttaa parantamaan ihon elastisuutta, edesauttaa raskausarpien vaalenemista sekä lievittää kuivaa ja kiristelevää tunnetta iholla!

Voiteessa on kevyt nopeasti imeytyvä koostumus. Voidetta on turvallista käyttää raskauden ja imetyksen aikana ja se sopii käytettäväksi sektioarpien hoitoon.

Vaikuttavana aineena toimii patentoitu Alga-Sendatu® -uute, joka stimuloi ihon pintakerrosten korjaantumista: edistää epidermiksen rakenteen uudistumista ja suojaavan kerroksen palautumista (in vitro ja ex vivo). Eksklusiivinen uute on valmistettu merilevästä (Gelidium sesquipedale), joka on peräisin Baskimaan rannikolta, ja sitä saadaan ympäristöystävällisellä uutto- ja keräysmenetelmällä.

Elestan® Sapotillapuu stimuloi elastiinisynteesiä, ehkäisee elastiinikuitujen hajoamista ja edistää emiliini- ja fibuliini-proteiinien synteesiä ja tukee tukikudoksen tiivistymistä. Auttaa stimuloimaan kollageenisynteesiä.

Tuotenumero: 135353

EAN: 3760211483210