Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 100 ML

Reparative Tattoo Cream Korjaava Hoitovoide tatuoi

18,40 €
184,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Alga Cicosa Reparative Tattoo Cream suojaa, korjaa ja ravitsee tatuoitua ihoa. Lievittää kutinaa ja suojaa ihoa parantumisen aikana!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Cicosa Reparative Tattoo Cream 

Alga Cicosa Reparative Tattoo Cream on korjaava hoitovoide, joka kosteuttaa, ravitsee ja puhdistaa tatuoitua ihoa. Hoitovoide lievittää kutinaa ja suojaa ihoa parantumisen aikana.

Hoitovoide on kehitetty tehostamaan ihon parantumista, kosteuttamaan, puhdistamaan, suojaamaan ja lievittämään kutinaa siihen asti, kunnes tatuoitu alue on täysin parantunut. Nopeasti imeytyvä koostumus levittyy vaivattomasti niin pienille kuin laajoillekin ihoalueille ja suojaa parantuvaa ihoa. 

Alga Cicosa Reparative Tattoo korjaava hoitovoide sisältää patentoitua Alga Sendatu®-uutetta, joka stimuloi ihon pintakerrosten korjaantumista: edistää epidermiksen rakenteen uudistumista ja suojaavan kerroksen palautumista. Tämä ainutlaatuinen uute on valmistettu merilevästä (Gelidium sesquipedale), joka on peräisin Baskimaan rannikolta, ja sitä saadaan ympäristöystävällisellä uutto- ja keräysmenetelmällä.

Hoitovoiteen koostumus antaa kuin "toisen ihon" ja kermainen tekstuuri tuo iholle nopean helpotuksen. Koostumus on myös tahraamaton ja ihoa suojaava. Tuote sopii koko keholle!

  • kosteuttava ja ravitseva hoitovoide tatuoidulle iholle
  • rahoittaa herkkää ihoa
  • suojaava ja korjaava

Tuotenumero: 135354

EAN: 3760211482787