Ravinto ja terveys
FRANTSILA | 19 GR

Frantsila 11 Yrtin Hoitosalva

Vedetön salva sopii myös ulkoiluvoiteeksi
Pehmentää, uudistaa, rauhoittaa ja hoitaa ihoa!
Positaa kutinaa ja hillitsee tulehduksia iholla
14,90 €
745,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Frantsila 11 Yrtin Hoitosalva on ihoa uudistava ja rauhoittava, suomalaiseen perinteeseen pohjautuva yleisvoide. Myös nyky-kasvitutkimus arvostaa tuotteen 11 yrtin ominaisuuksia iho-rohtoina.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Ihoa uudistava ja rauhoittava perinteinen salva erilaisiin ihon ongelma kohtiin. Salva sisältää 11 yrttiä, joita suomalainen perinteinen kansanlääkintätaito ja nyky-kasvitutkimus arvostavat tehokkaina ihorohtoina. Fransila 11 yrtin salva on erinomainen mm. ihottumien, peräpukamien, mustelmien, syylien, luomien, maksaläikkien, ihon kovettumien, säärihaavojen, palovammojen ja arpien hoidossa, auringonoton jälkeen ja ahavoituneille huulille. Vedetön salva sopii myös ulkoilu- ja suojavoiteeksi koko perheelle.

Salvassa on 11 yrttiä, joita suomalainen kansanlääkintätaito ja yrttitutkimus ovat perinteisesti arvostaneet ihorohtoina. Siankärsämö, takiainen ja pihatatar ravitsevat ja elvyttävät ihoa. Ukontulikukka ja puna-apila pehmentävät ihoa. Piha- ja heinäratamo, niittyhumala, mäkikuisma ja kehäkukka uudistavat, rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Pihatähtimö poistaa kutinaa. Takiainen ja kehäkukka estävät hiivojen kasvua ja alentavat tulehduksia. Siankärsämö, ratamo ja kehäkukka desinfioivat ihoa ja uudistavat ihosolukkoa Mäkikuisma sekä kehäkukka hoitavat vaurioituneita hermosoluja ja ovat siten apuna esim. palovammojen hoidossa.

Tuotenumero: 135964

EAN: 6416384070111