Ravinto ja terveys
ANTIPODES | 75 GR

Antipodes Grapeseed Butter Cleanser

Tehokkaasti puhdistava ja ihoa hoitava puhdistusvoi.
Miellyttävä laventelin tuoksu.
Sopii useimmille ihotyypeille, etenkin kuivalle iholle.
37,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Ravitseva luonnonkosmetiikan puhdistusvoi, joka jättää iholle puhtaan ja ravitun tunteen. Sopii useimmille ihotyypeille, etenkin kuivalle iholle.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Tehokkaasti puhdistava ja ihoa hoitava puhdistusvoi sisältää ravitsevaa kaakaovoita sekä rauhoittavaa oliivi- ja tähkäliljaöljyä. Laventeli ja sininen kamomilla rauhoittavat ja virkistävät herkkää ihoa samalla kun hibiskuksen kukka uudistaa ihoa kevyesti. Miellyttävä laventelin tuoksu. Sopii useimmille ihotyypeille, etenkin kuivalle iholle.
Vinanza-rypäleen siemenet sisältävät kaksinkertaisen määrän polyfenolisia antioksidantteja verrattuna missä tahansa muualla maailmassa kasvatettuihin rypäleisiin.* (*Sertifioitu kahden riippumattoman organisaation toimesta – New Zealand Extracts ja Uuden-Seelannin hallituksen pastoraalinen tutkimus- ja kehitysyritys AgResearch).
Grapeseed Butter Cleanser on sertifioitu BioGro New Zealand- ja UK Vegetarian Society -järjestöjen toimesta. BioGro on kansainvälisesti tunnustettu ja akkreditoitu organisaatio, joka varmistaa, että valmisteet eivät sisällä toksisia aineosia.
 
Antipodes on sitoutunut uudelleenkäyttöön ja kierrätykseen. Antipodesin ulkopakkaukset ovat kierrätettävää, 100 % biohajoavaa pahvia, joka on peräisin kestävistä metsistä. Pakkaukset ovat lasia, alumiinia ja 100 % ekologista kasvimustetta.
 

Tuotenumero: 135931