Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 200 ML

Better You Sokerikuorinta Rauhoittava

100% luonnollinen & käsintehty
Harmoninen & rentouttava tuoksu
Sokeri - hellävaraiseen kuorintaan
18,32 €
22,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nauti rentouttavasta ja rauhoittavasta hetkestä suihkussa tämän sokerikuorinnan kanssa. Se on rikastettu korkealaatuisilla luonnollisilla ainesosilla, jotka hellävaraisesti kuorivat ihoa ja poistavat kuolleet ihosolut, jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Better You:n sokerikuorinta on enemmän kuin pelkkä vartalonkuorinta - se on puhdistavan ja uudistavan kauneuden kokemus. Hienoilla sokerikiteillä, jotka hellästi kuorivat ihoa, ja lisäksi kosteuttavilla öljyillä rikastettu, tämä kuorinta hoitaa ihoasi huolellisesti. Mystisellä ja syvällä tuoksulla eteerisistä öljyistä saat myös rentouttavan ja harmonisen mielen. Jokaisen käytön jälkeen huomaat, kuinka ihosi tuntuu pehmeämmältä ja sileämmältä. Ihon kuoriminen on perinne, joka ulottuu useiden vuosisatojen taakse. Omista muutama minuutti viikossa tälle rituaalille, ja anna ihollesi mahdollisuus uudistua. Jokaisen kuoritun ihosolun ja harjatun epäpuhtauden myötä teet tilaa uudelle, säteilevälle iholle. Kuorinta ei hyödytä vain ihon pintaa.

Huokoset puhdistuvat syvemmältä, ja inätväxanen karvan riski vähenee - pelastus niille, jotka usein ajavat partansa. Säännöllisesti käytettynä vartalonkuorinta tukee kehon luonnollista verenkiertoa ja auttaa hajottamaan rasvakerrostumia, mikä voi auttaa vähentämään selluliittia. Kuorinta on erityisen tärkeä harjoituksen jälkeen, kun hiki voi muodostua esteeksi ihon hengittämiselle. Risks on igentäppta porene menee merkittävästi alas, kun kuorinta poistaa kaiken ihon ja hien jäännökset. Talvi kuukausina, kun iho helposti kuivuu ja näyttää samealta, tämä kuorinta on välttämätön kuivuuden poistamiseksi ja kosteusvoiteiden imeytymisen parantamiseksi. Kuorinnan käyttö: Suihkuta ja pese itsesi miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä.

Ota sitten noin ruokalusikallinen sokerikuorintaa kämmenellesi ja hiero se ihoon pyörivillä liikkeillä. Jatka koko kehon alueelle, vältä kuitenkin kasvoja, jotka ovat hieman liian karkealle kuorinnalle herkät. Muista kuoria myös jalat! Huuhtele sokerikuorinta haalealla vedellä ja viimeistele viileällä suihkulla vahvistaaksesi vaikutusta. Kylmä vesi stimuloi verenkiertoa ja sulkee huokoset, mikä estää uusia epäpuhtauksia tunkeutumasta ihoon. Voit myös levittää päällesi suihkun jälkeen "Harmonia"-öljyämme, joka sopii yhtä hyvin hierontaan kuin tuoksuvaan vartaloöljyyn (muista, että öljy voi jättää jälkiä tekstiileihin, joten anna sen imeytyä kunnolla ihoon ennen pukeutumista tai sängylle tai sohvalle menemistä).

Tuotenumero: 135018

EAN: 7350062785869