Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 100 ML

Better You Luomu Kylmäpuristettu Helokkiöljy - 100 ml

Ekologinen jättiyöihoöljy
Myös sisäiseen käyttöön
Luonnollisesti runsas GLA:sta ja linolihaposta
20,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Korkealaatuinen jättiyöihoöljy, jossa on kevyt kukkainen tuoksu, käytetään pääasiassa naisten keskuudessa sen hyvien sisäisten vaikutusten vuoksi sekä ihonhoidossa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Jättiyöihoöljy (Oenothera biennis) Euroopasta on luonnollisen kevyesti kukkaistuoksuinen ja sitä käytetään paljon aromaterapiassa ja ihonhoidossa. Jättiyöihoöljy sisältää GLA:ta (gammalinoleenihappo), joka voi vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. Öljy on myös runsas omega-6:ssa ja sopii hyvin kuivalle ja vaurioituneelle iholle.

Ekologisesti ja hellävaraisesti kylmäpuristettu sekä suodatettu korkealaatuinen jättiyöihoöljy. Pakattu tummaan lasipulloon, joka päästää vain vähän valoa läpi, varmistaen tuotteen kestävyyden ja tehokkuuden. Keltainen yöiho on kasvi, joka, kuten nimestä voi päätellä, on kauneimmillaan illalla. Alun perin se on kotoisin Pohjois-Amerikasta, mutta kasvi on levinnyt suureen osaan Eurooppaa ja on myös Suomessa. Yöihoöljystä puristetaan öljyä, tai kuten sitä kutsutaan myös, jättiyöihoöljyä (evening primrose oil). Öljy sisältää pääasiassa välttämätöntä rasvahappoa omega-6 - myös epätavallisessa gammalinoleenihapon (GLA) muodossa. Tärkeiden rasvahappojen lisäksi öljy sisältää antioksidanttisia tokoferoleja ja fytosteroleja.

Se on "kuiva" öljy, joka ei tunnu erityisen tahmealta iholla, mikä tekee siitä erinomaisen myös rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Jättiyöihoöljy on myös hyvä kynsiöljy, kun kynsinauhat tarvitsevat hieman lisähoitoa. Jättiyöihoöljyä voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna muiden öljyjen kanssa vartalolle ja kasvoille. Voit sekoittaa sen mielellään öljyihin, jotka sisältävät enemmän omega-9:ää, kuten manteli ja macadamia, tai tyrniöljyyn tai öljyihin, jotka sisältävät paljon omega-3:sta, kuten tyrni- ja vadelmansiemenöljy. Voit myös nauttia öljyä sisäisesti, katso tarkat annosteluohjeet pakkauksesta.

Kätevä pullo pipetillä.

Tuotenumero: 130631

EAN: 7350071064979