Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 100 ML

Better You Luomu Kylmäpuristettu Jojobaöljy - 100 ml

100% puhdasta, kylmäpuristettua, luomu- ja laimentamatonta öljyä
Kosteuttava hius-, kasvo- ja vartaloöljy
Alkuperä USA
20,72 €
25,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Luomu- ja kylmäpuristettu jojobaöljy siemenistä. Pehmentävä ja hoitava öljy, joka soveltuu ihonhoitoon ja perusöljyksi eteeristen öljyjen sekoittamiseen. Erityisen hyvä kuivalle iholle, koska sen rakenne auttaa sitomaan kosteutta.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Jojobaöljy (Simmondsia chinensis) Yhdysvalloista on nestemäinen vaha, joka uutetaan jojobasiemenistä, jotka ovat peräisin jojobakasvista, joka kasvaa kuivilla alueilla Yhdysvaltain lounaisosassa. Sitä pidetään korkealaatuisena perusöljynä sen korkean stabiilisuuden ja kevyen rakenteen vuoksi. Se on myös ihanteellinen perusta nestemäisille, ei-alkoholipohjaisille hajuvesille. Jojobaöljyämme on käsittelemätön kultainen lajike, joka sisältää öljyn korkeimman laadun.

Jojoba ei ole oikeastaan öljy, vaan nestemäinen vaha, joka uutetaan jojobasiemenistä, jotka ovat peräisin jojobapensasta, joka kasvaa Yhdysvaltain lounaisosassa. Se, että se ei ole öljy, vaan koostuu nestemäisistä vahamaisista aineista, selittää, miksi jojoba sitoo kosteutta niin tehokkaasti ihoon. Se sisältää suurelta osin ihon rasvakudoksessa esiintyvää tyydyttymätöntä rasvahappoa, gadolihappoa. Gadolihappo tasapainottaa ihon talin tuotantoa, ja siksi jojoba sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle ja akne-alttiille iholle.

Jojoba sopii myös hyvin kasvojen puhdistukseen, koska sillä on sileä ja puhdistava rakenne. Hiero öljy ihoon, pyyhi pois ekologisilla puuvillatyynyillä tai kostealla pyyhkeellä ja huuhtele sitten kasvot. Jojoba on stabiilisuutensa ja kevyen rakenteensa vuoksi pidetty perusöljynä. Jojobaöljyämme on käsittelemätön kultainen lajike ja sitä voidaan käyttää suoraan iholle.

Tuotenumero: 130029

EAN: 7350071064368