Ravinto ja terveys
FRANTSILA | 10 ML

Frantsila Roomalainen Kamomilla, eteerinen öljy 10ml

Ärtyneen ihon ja ihottumien hoitoon
Vatsa-, kuukautis- ja lihaskipuihin
Rauhoittaa kehoa ja mieltä
15,90 €
1 590,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Roomalainen Kamomilla eteerinen öljy sopii erityisesti ärtyneen ja ihon ja ihottumien hoitoon sekä tyynnyttämään vatsa-, kuukautis- ja lihaskipuja.
Tuotekuvaus
Käyttö

Ärtyneen ihon ja ihottumien hoitoon.Franstilan Roomalaisen Kamomilla eteerisessä öljyssä on lämpimän makea ja yrttinen tuoksu. Se on mieltä ja kehoa rauhoittava tuoksuöljy, jota arvostetaan myös ihon hoidossa. Sekoita eteerinen kamomillaöljy esimerkiksi ihanan tuoksuvaksi, lihaksia rentouttavaksi hierontaöljyksi.

Roomalaisen kamomillan eteerinen öljy on höyrytislattu kukkivan kasvin latvuksista. Roomalainen kamomilla eli jalosauramo kuuluu 900-luvulta peräisin olevan yhdeksän yrtin loitsun taianomaisiin ainesosiin. Vanhan anglosaksisen loitsun yrttisekoitusta käytettiin tulehdusten ja myrkytysten hoitoon sekä pahojen voimien torjumiseen.

Kamomillan eri variaatiot ovat edelleen länsimaiden suosituimpia yrttejä. Kamomillaa nautitaan mieltä rauhoittavana teenä ja käytetään kosmetiikassa lempeänä tuoksuainesosana. Tiesitkö, että nimi kamomilla palautuu kreikan sanaan chamaemelum, joka tarkoittaa kirjaimellisesti maaomenaa. Roomalaisen kamomillan sulkamaisissa lehdissä onkin hento omenankaltainen tuoksu.

Tuotenumero: 136027

EAN: 6416384110428