Ravinto ja terveys
Nurme | 10 ml

Nurme Eucalyptus eteerinen öljy

100 % eteerinen öljy.
Kokeile sisäänhengitykseen, hierontaan, kylpyyn, saunaan, hauteisiin tai hyönteismyrkyksi.
Raikas, puumainen, voimakas, vahva ja kamferimainen aromi.
9,50 €
950,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nurme Eucalyptus eteerinen öljy sopii käytettäväksi sisäänhengitykseen, hierontaan, kylpyyn, saunaan, hauteisiin tai hyönteismyrkyksi. 100 % eteerinen öljy on tehokas apu esimerkiksi hengitysteiden, yskän ja flunssan hoitoon.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Nurme Eucalyptus eteerinen öljy, monikäyttöinen 100 % eteerinen öljy

Nurme Eucalyptus eteerinen öljy on aromiltaan raikas, puumainen, voimakas, vahva ja kamferimainen.

Eucalyptuksen öljy sopii käytettäväksi esimerkiksi sisäänhengitykseen, hierontaan, kylpyyn, saunaan, hauteisiin tai hyönteismyrkyksi.

Perinteisesti öljyä on käytetty auttamaan haavojen nopeampaan paranemiseen sekä flunssan oireisiin, kuten yskään tai vuotavaan nenään. Jos kärsit ylähengitystien tulehduksesta, hiero muutama tippa rintakehään, tämä auttaa lisäämään hapen saantia ja rauhoittamaan kipeää kurkkua sekä virkistää ja elvyttää. Eucalyptuksen eteerinen öljy auttaa myös keskittymään esim. opiskellessa ja lieventää lihasjännitystä. Öljyä käytetään laajalti suunhoidossa ja se auttaa myös useissa ihosairauksissa.

Eukalyptuksen eteerinen öljy on yksi voimakkaimmista ja soveltuu useisiin käyttötarkoituksiin. Varsinkin talvella se on tehokas hengitystien, yskän ja flunssan hoitoon, minkä lisäksi se auttaa päänsäryissä.

HUOMIO: Eukalyptuksen eteerisessä öljyssä on runsaasti sineolia, ja sitä tulee käyttää varoen vastasyntyneille ja nuorille lapsille. Voit suihkuttaa pieniä määriä ilmaan diffuusorilla, mutta sen turvallisuus tulee ensin tarkistaa (jotta ei ilmene allergioita, astmaa tai muita samankaltaisia oireita, jotka voivat aiheuttaa keuhkoreaktioita).

Muistathan myös, että eteeristä öljyä ei tule koskaan käyttää laimentamattomana suoraan iholle. 

Sopii hyvin seuraavien kanssa: sitruuna, mänty, laventeli, kamomilla, sitruunaruoho, piparminttu.

EAN: 4742763003428

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita