Ravinto ja terveys
Nurme | 10 ml

Nurme Ylang-Ylang eteerinen öljy

100 % eteerinen öljy.
Aromaterapiassa rauhoittava sekä auttaa lieventämään hermostuneisuutta ja kohottaa mielialaa.
Voidaan käyttää esim. aromilampuissa sekä kylvyissä ja hieronnassa.
13,50 €
1 350,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nurme Ylang-Ylang eteerinen öljy on aromiltaan viettelevän makea, sensuelli ja kukkainen 100 % eteerinen öljy. Aromaterapiassa Ylang-Ylang se on rauhoittava, auttaa lieventämään hermostuneisuutta ja kohottaa mielialaa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Nurme Ylang-Ylang, 100 % eteerinen öljy 

Nurme Ylang-Ylang eteerinen öljy on aromiltaan viettelevän makea, sensuelli ja kukkainen.

Aromaterapiassa Ylang-Ylang se on rauhoittava, auttaa lieventämään hermostuneisuutta ja kohottaa mielialaa. Öljyä käytetään aromilampuissa sekä kylvyissä ja hieronnassa. Perinteisesti käytetään haavojen hoitamisessa (auttaa nopeuttamaan parantumisprosessia), lieventää stressiä ja vahvistaa hermostoa, alentaa verenpainetta, säätelee hormonijärjestelmää, lisää seksuaalisuutta, lieventää päänsärkyjä ja auttaa vähentämään hengitysongelmia.

Ihonhoidossa Ylang-Ylang eteerinen öljy auttaa tasapainottamaan ihoa, sopii sekä kuivalle että rasvaiselle iholle. Kosteuttaa ja elvyttää tehokkaasti ja palauttaa ihon luonnollisen terveellisen ihonsävyn. Stimuloi hiusten kasvua, lisää kiiltoa ja elinvoimaa. Käytetään hajuvesissä.

Muistathan, että eteeristä öljyä ei tule koskaan käyttää laimentamattomana suoraan iholle. 

Sopii hyvin seuraavien kanssa: sitruuna, appelsiini, bergamotti, greippi, mandariini, laventeli, salvia, sitruunaruoho, patsuli, inkivääri.

EAN: 4742763003480

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita