Ravinto ja terveys

Radiant Health infrapunasauna

Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa.
Lämpenee 5-10 minuutissa!
Asenna vaikka olohuoneen nurkkaan!
459,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Siirrettävä infrapunasauna, joka lämpenee 65 celsiusasteeseen 5-10 minuutissa ja jota voit käyttää missä vain. Infrapuna lämmittää kehoa syvältä ja sillä voi olla erilaisia hyötyjä kuten aineenvaihdunnan vilkastuminen, parantunut verenkierto ja tehostunut kuona-aineiden poistuminen.
Tuotekuvaus
Käyttö

Siirrettävä infrapunasauna on kevyt ja helppo ottaa mukaan minne vain haluat. Se voidaan koota tai purkaa minuutissa ja vie alle 1 m2 tilaa, tarvitset ainoastaan yhden pistokkeen. Pakettiin kuuluu taitettava istuin. Sauna lämpenee 65 celsiusasteeseen 5-10 minuutissa ja kuluttaa sähköä 0,9 kW tunnissa.

Tuote saatavilla vain verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä, kuitenkin sauna on mahdollista tilata myös kaikkiin myymälöihin, kysy lisää myyjiltä!

Mikä on infrapunasauna?

Infrapunasaunan lämmityselementit säteilevät infrapunalämpöä. Samaa lämpöä hehkuu nuotioista, ihmisistä ja auringosta (ei pidä sekoittaa UV-säteilyyn). Infrapuna lämmittää kehoa syvältä ja sen katsotaan mahdollisesti edistävän terveyttä monin tavoin; parantunut verenkierto, tehostunut kuona-aineiden poistuminen, kivunlievitys, tehostunut aineenvaihdunta, parempi ihon kunto, lisääntynyt energia ja parempi unenlaatu. Infrapunasauna eroaa perinteisestä saunasta, joka lämmittää vain ilmaa kehon ympärillä. Infrapunasäteily vaikuttaa suoraan kehoon, ja lämmittää kehoa viisi kertaa perinteistä saunaa syvemmältä. Infrapunalämpöterapia on kehitetty vuonna 1965 Japanissa, missä paikalliset lääkärit käyttivät sitä hoitotarkoituksissa. Patentin rauettua teknologia oli vapaasti kaikkien käytettävissä. Viime vuosina sitä on hyödynnetty erilaisissa terapeuttisissa tarkoituksissa, kuten infrapunasaunoissa ja keskoskaapeissa.

Radiant Health infrapunasauna on niin kutsuttu FIR-sauna (Far Infra Red), sillä sen aallonpituus on 5-15 mikrometriä. Näillä aallonpituuksilla keho katsotaan luovuttavan ja vastaanottavan infrapunalämpöä ulkopuolelta, jolloin hyöty terveydelle on paras mahdollinen.

Mitat kokoonpainettuna: K93/103 x L10 x P80/85 cm
Mitat pytytettynä: K93/103 x L70/80 x P80/85 cm
Nettopaino 5,5/ 6,5 kg
Liittymä Kaukosäädin
Jännite 220V AC, 50Hz
Virta 900W
Virrankulutus 0,9kW/h
Saunan lämpötila 65 celsiusta (säädettävä)
Aallonpituus (FIR) 5-15 mikrometriä
Jalkapaneeli 3 lämmitystasoa
Ajastin 5-60 minuuttia
Sertifioinnit CE
Lämmityselementit Hiili
Materiaali Polyesteri
Malli Basic

Tuotenumero: 128394

EAN: 7036493500102