Ravinto ja terveys

Radiant Health infrapunasauna MAXI

Infrapunasauna yli 183 cm käyttäjille
Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa.
Lämpenee 5-10 minuutissa. Asenna vaikka olohuoneen nurkkaan!
499,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Radiant Health -infrapunasauna löytyy nyt myös MAXI-kokoisena! Sauna on tarkoitettu yli 183 cm käyttäjille. Siirrettävä infrapunasauna, joka lämpenee 65 celsiusasteeseen 5-10 minuutissa ja voit käyttää sitä missä vain. Infrapuna lämmittää kehoa syvältä ja sillä voi olla erilaisia hyötyjä kuten aineenvaihdunnan vilkastuminen, parantunut verenkierto ja tehostunut kuona-aineiden poistuminen.
Tuotekuvaus
Käyttö

Radiant Health infrapunasauna MAXI

Radiant Health -infrapunasauna löytyy nyt myös MAXI-kokoisena! Sauna on tarkoitettu yli 183 cm pitkille käyttäjille.

Siirrettävä infrapunasauna on kevyt ja helppo ottaa mukaan minne vain haluat. Se voidaan koota tai purkaa minuutissa ja vie alle 1 m2 tilaa, tarvitset ainoastaan yhden pistokkeen. Pakettiin kuuluu taitettava istuin. Sauna lämpenee 65 celsiusasteeseen 5-10 minuutissa ja kuluttaa sähköä 0,9 kW tunnissa.

Tuote on saatavilla vain verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä, sauna on kuitenkin mahdollista tilata myös kaikkiin myymälöihin, kysy lisää myyjiltä!

Mikä on infrapunasauna?

Infrapunasaunan lämmityselementit säteilevät infrapunalämpöä. Samaa lämpöä hehkuu nuotioista, ihmisistä ja auringosta (ei pidä sekoittaa UV-säteilyyn). Infrapuna lämmittää kehoa syvältä ja sen katsotaan mahdollisesti edistävän terveyttä monin tavoin; parantunut verenkierto, tehostunut kuona-aineiden poistuminen, kivunlievitys, tehostunut aineenvaihdunta, parempi ihon kunto, lisääntynyt energia ja parempi unenlaatu. Infrapunasauna eroaa perinteisestä saunasta, joka lämmittää vain ilmaa kehon ympärillä. Infrapunasäteily vaikuttaa suoraan kehoon, ja lämmittää kehoa viisi kertaa perinteistä saunaa syvemmältä. Infrapunalämpöterapia on kehitetty vuonna 1965 Japanissa, missä paikalliset lääkärit käyttivät sitä hoitotarkoituksissa. Patentin rauettua teknologia oli vapaasti kaikkien käytettävissä. Viime vuosina sitä on hyödynnetty erilaisissa terapeuttisissa tarkoituksissa, kuten infrapunasaunoissa ja keskoskaapeissa.

Radiant Health infrapunasauna on niin kutsuttu FIR-sauna (Far Infra Red), sillä sen aallonpituus on 5-15 mikrometriä. Näillä aallonpituuksilla keho katsotaan luovuttavan ja vastaanottavan infrapunalämpöä ulkopuolelta, jolloin hyöty terveydelle on paras mahdollinen.

Mitat kokoonpainettuna: K93/103 x L10 x P80/85 cm
Mitat pytytettynä: K93/103 x L70/80 x P80/85 cm
Nettopaino: 5,5/ 6,5 kg
Liittymä: Kaukosäädin
Jännite: 220V AC, 50Hz
Virta: 900W
Virrankulutus: 0,9kW/h
Saunan lämpötila: 65 celsiusta (säädettävä)
Aallonpituus: (FIR) 5-15 mikrometriä
Jalkapaneeli: 3 lämmitystasoa
Ajastin: 5-60 minuuttia
Sertifioinnit: CE
Lämmityselementit: Hiili
Materiaali: Polyesteri
Malli: MAXI

Tuotenumero: 132277

EAN: 7036493500300