Ravinto ja terveys

Radiant Health infrapunasaunapussi

Poistaa kuona-aineet ja nopeuttaa aineenvaihduntaa
Parantaa sydämen ja verenkierron toimintaa.
Infrapunan terveyshyödyt missä ja milloin vain!
749,00 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Radiant Health® - saunapeitto säteilee infrapunalämpöä, jonka ansiosta lämpö levittyy kaikkialle kehoon. Saunapeitto lievittää lihas- ja nivelkipua, poistaa kuona-aineita hikoilun kautta ja auttaa polttamaan kaloreita tehokkaammin. Saunapeitto virkistää ja elävöittää, samalla kun keho ja mieli rentoutuvat täysin!
Tuotekuvaus
Käyttö

Radiant Health® infrapunsaunapeitto/pussi tuo monipuolisia terveyshyötyjä!

Infrapunasaunapussissa käytetään infrapunalämpöteknologiaa, joka lämmittää kehoa syvältä ja puhdistaa kuona-aineista hikoilun kautta.  syvästi ja puhdistavan hikoilun kautta. Voit maata tasaisella alustalla kuten sängyllä tai  sohvalla ja rentoutua samalla jopa 80 asteen infrapunalämmön ympäröimänä.

Infrapunasaunapeitoilla on monia terveyshyötyjä, kuten lisääntynyt verenkierto, kuona-aineden poisto kehosta, ihon paraneminen, painonpudotus, parempi uni ja rentoutuminen.

Saunapeite on 180 x 180 cm ja painaa 4,9 kg, lämpenee lyhyessä ajassa n. 5-10 minuutissa.

Saunapeittoa suositellaan käytettäväksi noin 30 - 40 minuuttia kerrallaan kolme kertaa viikossa, mutta voit ottaa kaiken irti peiton hyödyistä käyttämällä sitä useammin ja pidempään. Voit myös aloittaa lyhyemmällä käyttöajalla ja alhaisemmalla lämpötilalla ja kasvattaa molempia tarvittaessa.

Saunapeiton sisällä voit käyttää puuvillaisia ​​vaatteita, pyyhkeitä tai peittoja. Käytön jälkeen se voidaan helposti puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla saippualla haluttaessa.

Takuu
Infrapunasaunallasi on rajoitettu kahden vuoden takuu, joka alkaa ostopäivästä. Kaikki takuuaikana havaitut toimintahäiriöt ja valmistusviat huolletaan ja korjataan veloituksetta. Myyjällä on oikeus vaihtaa tuote uuteen tuotteeseen viallisen tuotteen korjaamisen sijaan. Turvallisesta kuljetuksesta korjattavaksi vastaa Sivilingeniør Njål Hansson A/S. Takuu raukeaa jos vian havaitaan johtuvan korjauksista tai muutoksista, jotka on tehnyt valtuuttamaton taho, tai vääränlaisesta käytöstä.

Tuotenumero: 133766

EAN: 7036493500591