Ravinto ja terveys

Niska-hartiatyyny Eco

Tyynyn sisä- ja suojapussit kierrätysmateriaaleista
Pestävä ulkopussi
100 % luomulaatuista Thermoseed-käsiteltyä vehnää
32,90 €
32,90 €
/piece
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Niska-hartiatyyny Eco on lämmittävä vehnätyyny lihaskireyden poistoon ja rentoutumiseen. Niska- ja hartiatyyny on muotoiltu niskan ja hartialaueen muotoiseksi, joten tyyny pysyy hyvin paikallaan niskassa, poiketen siten tavallisesta vehnätyynystä, joka on suorakaiteen muotoinen.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Life Niska-hartiatyyny Eco

 Life Niska-hartiatyyny Eco on lämmittävä vehnätyyny 100 % luomulaatuisesta Thermoseed-käsitellystä vehnästä lihaskireyden helpottamiseen! 

Vehnätyyny auttaa rentoutumaan ja tuomaan hyvää oloa luonnollisella tavalla. Yksi ja sama tuote voi tuoda sekä rauhoittavaa lämpöä että stressiä laukaisevaa viileyttä. Niska-hartiatyynyä voi kokeilla silloin, kun haluaa hieman kivunlievitystä tai kaipaa vain rentouttavaa hetkeä. 

Tyynyn sisäpussi on valmistettu 100 % kierrätetyistä PET-muovipulloista ja sen kanavat on täytetty 100 % luomulaatuisilla Thermoseed-käsitellyillä vehnänjyvillä, jotka voivat varastoida sekä lämpöä että kylmää. Thermoseed-käsittely tarkoittaa vehnän lämpökäsittelyä 70-80 asteen lämpötilassa. Käsittely tekee vehnästä kliinisesti puhtaan. Suojapussi vuorostaan on valmistettu 30 % kierrätetyistä PET-muovipulloista, 65 % kierrätyspuuvillasta ja 5 % kierrätyspellavasta. Ekologinen vaihtoehto!

Tuotenumero: 132419

EAN: 7350050708351