Ravinto ja terveys
JOIK | 1 ST

Apple Glögg -tuoksukynttilä

Lämmittävän mausteinen, talvinen klassikkotuoksu!
Vegaaninen kynttilä ruotsalaisesta rapsivahasta.
Paloaika noin 30 tuntia.
19,90 €
132,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Apple Glögg -tuoksukynttilä on talvinen klassikko, joka lämmittää mieltä mausteisella tuoksullaan! Vegaaninen tuoksukynttilä on valmistettu ruotsalaisesta rapsivahasta.
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Apple Glögg -tuoksukynttilä - talvinen klassikko

Apple Glögg -tuoksukynttilä on yhdistelmä omenamehua, mausteista kanelia, kardemummaa ja neilikkaa, jotka antavat kynttilälle sen sydäntä lämmittävän tuoksun! Talvinen klassikko, joka kuitenkin sopii myös ympärivuotiseen käyttöön. 

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on lyhyen kuljetusreittinsä vuoksi pienempi ekologinen jalanjälki. Rapsi ei myöskään aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisiakin huumaavia komboja, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti tunnelmallisesta tuoksuelämyksestä!

Tuotenumero: 136124

EAN: 4742578007314