Ravinto ja terveys

Scented Candle Caffe Crema 100 g

Täydellinen tuoksukynttilä kahvin ystävälle
Vegaaninen rapsivahakynttilä
Paloaika on 30 h
19,90 €
132,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Caffe Crema on täydellinen tuoksukynttilä kaikille kahvin ystäville! Vegaanisen kynttilän paloaika on 30 h. Kokeile ja ihastu!
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Caffe Crema -tuoksukynttilä

JOIKin Caffe Crema -tuoksukynttilä on kuin luotu kahvin ystäville! Huumaavasti kahvilta tuoksuva, vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta.

Rapsi ei vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää kynttilöissään laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä ihastuttavia komboja; sellaisiakin, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Tuoksukynttilän paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti kahvin upeasta aromista!

Tuotenumero: 135373

EAN: 4742578005099