Ravinto ja terveys

Scented Candle Lily of Valley 100 g

Kynttilän tuoksussa on kukkien raikkautta!
Vegaaninen kynttilä, jonka paloaika on 30 h
Rapsivaha palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini
19,90 €
132,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Lily of the Valley -kynttilässä tuoksuvat kielot, ruusut ja liljat. Kokeile ja ihastu täyteläiseen, pirteän raikkaaseen tuoksuun!
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Lily of the Valley -tuoksukynttilä

JOIKin Lily of the Valley -kynttilässä kielon kukkien raikkaaseen tuoksuun yhdistyy ripaus ruusua, liljoja, nerolia, jasmiinia, syreeniä sekä syklaamia. Raikkaiden vihreiden lehtien ja sitrushedelmien vivahteet viimeistelevät tämän täyteläisen tuoksun!

Kynttilän paloaika on 30 tuntia ja paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti tuoksuelämyksestä. 

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisiakin huumaavia yhdistelmiä, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Tuotenumero: 135371

EAN: 4742578004887