Ravinto ja terveys
JOIK | 1 ST

Oh, Christmas Tree -tuoksukynttilä

Aromaattinen ja talvinen tuoksu!
Vegaaninen kynttilä ruotsalaisesta rapsivahasta.
Paloaika noin 30 tuntia.
19,90 €
132,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Oh, Christmas Tree -tuoksukynttilä auttaa virittäytymään talviseen tunnelmaan! Vegaaninen tuoksukynttilä on valmistettu ruotsalaisesta rapsivahasta.
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Oh, Christmas Tree -tuoksukynttilä talviseen tunnelmointiin

Oh, Christmas Tree on lämmin, aromaattinen ja talvinen yhdistelmä männyn ja kuusen aromeja, jotka sulautuvat setripuun pehmeän tummaan tuoksuun. Virittäydy tunnelmaan ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta!

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on lyhyen kuljetusreittinsä vuoksi pienempi ekologinen jalanjälki. Rapsi ei myöskään aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisiakin huumaavia komboja, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti tunnelmallisesta tuoksuelämyksestä!

Tuotenumero: 136123

EAN: 4742578007307