Ravinto ja terveys

Scented Candle Spiced Cranberry 100 g

Talvisen mausteinen, upea tuoksu!
Vegaaninen kynttilä ruotsalaisesta rapsivahasta.
Paloaika noin 30 tuntia.
19,90 €
132,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Spiced Cranberry on talvikynttilöiden bestseller, joka hurmaa mausteisella tuoksullaan! Vegaaninen tuoksukynttilä on valmistettu ruotsalaisesta rapsivahasta.
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Spiced Cranberry -tuoksukynttilä - talvikynttilöiden aatelia

Spiced Cranberry on upeasti tuoksuva, mausteinen karpalokynttilä. Kynttilä saa tuoksunsa hieman happamista karpaloista, jotka yhdistyvät täydellisesti kanelin, kardemumman, muskottipähkinän ja neilikan aromeihin. Kysytty talvituoksu, joka on monen suosikki vuoden ympäri!

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on lyhyen kuljetusreittinsä vuoksi pienempi ekologinen jalanjälki. Rapsi ei myöskään aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisiakin huumaavia komboja, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaika 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti talvisesta tuoksuelämyksestä!

Tuotenumero: 135372

EAN: 4742578007284