Ravinto ja terveys

Scented Candle Vanille et Noisette 100 g

Klassinen vaniljakynttilä!
Lisäksi tuoksussa karamellia, kypsää vaahteraa ja kastanjaa
Vegaaninen tuoksukynttilä rapsivahasta
19,90 €
132,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Vanille et Noisette -kynttilässä hurmaa pehmeän vaniljan tuoksu, jossa on myös häivähdys karamellia, kypsää vaahteraa ja kastanjaa.
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Vanille et Noisette -tuoksukynttilä

JOIKin Home & Spa  -sarjan Vanille et Noisette on ihastuttava tuoksukynttilä, jossa yhdistyvät täyteläisen pehmeäksi kokonaisuudeksi vanilja, karamelli, kypsä vaahtera ja kastanja. 

JOIKin vegaaninen tuoksukynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita kosmetiikkalaatuisia, synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä huumaavia tuoksukomboja; sellaisiakin, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti vaniljaisesta tuoksuelämyksestä!

Tuotenumero: 135370

EAN: 4742578005082