Ravinto ja terveys
AQVA FINLAND OY | 1 ST

AQVA FRESH suihkusuodatin, musta

Huippulaadukas ja kestävä suihkusuodatin.
Useita ihoa ja hiuksia helliviä vaikutuksia!
Helppo asentaa.
69,00 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
AQVA FRESH -suihkusuodatin pitää huolta ihostasi ja hiuksistasi sekä helpottaa kylpyhuonepintojen puhtaanapitoa. Huippulaadukas ja kestävä, Suomessa valmistettu suihkusuodatin!
Tuotekuvaus
Käyttö

AQVA FRESH -suihkusuodatin on kestävä ja laadukas Avainlippu-tuote

AQVA FRESH -suihkusuodatin tekee hyvää iholle ja hiuksille sekä helpottaa kylpyhuonepintojen puhtaanapitoa. Suodatin on helppo asentaa itse ja se on yhteensopiva kaikkien suihkuletkujen sekä useimpien sadesuihkujen kanssa. Huippulaadukas ja kestävä, Suomessa valmistettu suihkusuodatin!

AQVA FRESH tekee hyvää iholle 

Suihkusuodatin vähentää vedestä äärimmäisen tehokkaasti ihoa kuivattavia ainesosia, kuten klooria. Suodattimen käyttö voi auttaa atooppisesta, herkästä tai vahingoittuneesta ihosta kärsiviä. Turvallista ja ihoa hellivää pesuvettä myös perheen pienimmille ja vauvoille. 

Tekee hyvää hiuksille 

Metallien suodattuminen vedestä vähentää vaaleiden hiusten värjääntymistä vihertäväksi tai keltaiseksi. Hiuksista tulee pehmeämmät, helpommin käsiteltävät ja kiiltävämmät – kuin järvivedessä pestyt. Suodattimen käyttö voi vähentää päänahan kuivumista ja auttaa värjättyjä hiuksia säilyttämään sävynsä pidempään. Suodatin suojelee myös lemmikkieläinten ihoa ja karvaa kloorilta. 

Suomessa valmistettu suihkusuodatin on ekologinen valinta 

Suihkusuodattimen runko on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista ja myös vaihtosuodattimissa muovin määrä on minimoitu uudentyyppisen rakenteen ansiosta.  

Laatua ja kestävyyttä 

AQVA FRESH on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Suihkusuodattimen runko on valmistettu muun muassa avaruusteollisuuden käyttämästä muovista, joka kestää äärimmäisen hyvin lämpötilan vaihteluita. 

Suodatin pehmentää vettä ja neutralisoi kalkin ja metallien haittavaikutuksia tehokkaasti sekä vähentää merkittävästi kylpyhuonepintojen ja -kalusteiden kalkkeutumista ja värjäytymistä. 

Kloorin suodattaminen vähentää silmien ja hengityselimien ärsytystä. Yhdysvaltain ympäristöministeriön mukaan kloorin hengittäminen pieninä määrinä vaikuttaa ajan mittaan haitallisesti ihmisen hengityselimiin. Se saattaa aiheuttaa yskää, rintakipuja tai nesteen kertymistä keuhkoihin. 

Suodatin myös vähentää monen tyyppisiä kemiallisia yhdisteitä, kuten PFAS-yhdisteitä. 

Suodattimen puhdistus- ja vaikutustavat 

1. vaiheessa vedestä suodattuvat suuret putkistosta irtoavat roskat ja sakat. 
2. vaiheessa adsorptiosuodattimen aktiivihiili sitoo itseensä veden epäpuhtauksia kuten metalleja, rautaa, ruostetta sekä yleisimpiä kunnallisveden epäpuhtauksia. 
3. vaiheessa kalsiumsulfaatti neutralisoi klooria ja klooriamiinia sekä vähentää kalkin mahdollisia haittavaikutuksia ja ylläpitää yleishygieenistä laatua suihkuletkussa ja suihkupäässä. 
4. vaiheessa vesi kulkee vielä aktiivihiilikennon läpi, joka viimeistelee suodatuksen. 

Suodatin suodattaa vedestä: 

 
- Kalkkia
- Klooria
- Klooriamiinia
- Raskasmetalleja
- Hajuja ja makuja
- Lääke- ja hormonijäämiä
- Rautaa ja ruostetta
- Kuparia
- PFAS-yhdisteitä, sekä muita orgaanisia ja epäorgaanisia yhdisteitä
- Vähentää mikrobikasvustoa suihkuletkussa ja suihkupäässä 

Suodatinta suositellaan käytettäväksi kunnallisveden laadun parantamiseen. Kaivo- tai järvivesille sopii vain vedenlaadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella suositeltuna. 

Suodattimen suositeltu vaihtoväli on 12 kk/1 käyttäjä, 6 kk/2 käyttäjää jne. Helppo vaihtaa ilman työkaluja! 
 
Tuotteen tekniset tiedot: leveys 22 cm, korkeus 11 cm ja halkaisija 8,5 cm + liittimet 2 cm / puoli.
 
Huom! Pakkauksen mukana tulee suodatin, vaihtosuodattimet on ostettava erikseen.  

Katso video-ohje AQVA FRESH suihkusuodattimen asentamisesta sekoittajaan:

Tuotenumero: 135200

EAN: 6430051270857