Ravinto ja terveys
AQVA FINLAND OY | 1 ST

AQVA suihkupääsuodatin, musta

Suihkupääsuodatin, joka tekee hyvää iholle ja hiuksille
Huipputehokas, ekologinen ja vettä säästävä
Suodattaa mm. klooria, bakteereita, raskasmetalleja
69,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
AQVA Suihkupääsuodatin on tehokas ja vettä säästävä, suihkupään tilalle asennettava suihkusuodatin. Tekee hyvää iholle ja hiuksille, ekologisesti! Suodatin vähentää monia epäpuhtaustyyppejä, joita putkistoista irtoaa tai niissä kasvaa. Poistaa vedestä mikrobiologisia epäpuhtauksia, kuten hiivoja, homeita ja bakteereita.
Tuotekuvaus
Käyttö

AQVA Suihkupääsuodatin AQ004-1W

AQVAn suihkupääsuodattimessa on samoja ominaisuuksia kuin huippusuositussa AQVA-suihkusuodattimessa, mutta suodatus on tarkempaa. Suodattimessa on tehokkaampi 0,5µm:n seula mekaaniseen epäpuhtauksien poistoon. Suodatin poistaa vedestä tehokkaammin myös mikrobiologisia epäpuhtauksia, kuten hiivoja, homeita ja bakteereita.

Tekee hyvää iholle

AQVAn suihkusuodatin vähentää vedestä ihoa kuivattavia ainesosia kuten klooria. Suodattimen käyttö voi auttaa atooppisesta, herkästä tai vahingoittuneesta ihosta kärsiviä (perustuu lukuisiin asiakaspalautteisiin). Turvallinen ja ihoa hellivä pesuvesi myös perheen pienimmille.

Tekee hyvää hiuksille

Hiuksista tulee pehmeämmät, helpommin käsiteltävät ja kiiltävämmät – kuin järvivedessä pestyt. Suodattimen käyttö voi vähentää ihon ja päänahan kuivumista. Metallien suodattaminen vedestä vähentää vaaleiden hiusten värjääntymistä vihertäväksi tai keltaiseksi ja värjätyt hiukset vuorostaan säilyttävät pidempään sävynsä. Lisää shampoon ja saippuan vaahtoutumista sekä suojelee myös lemmikkieläinten ihoa ja karvaa kloorilta.

Ekologinen – vettä säästävä

Erikoismuotoillun, ns. sirottavan, suihkulevyn ansioista säästät vettä. Silti suihku tuntuu runsaalta ja kastelee tehokkaasti. Suihkupäänsuodattimen 200 suutinkoloa avaavat suihkuvirran ovaalin muotoiseksi ja hajottavat vesivirrat sirottamalla niin, että vesi tulee iholle pehmeänä sateena.

Vähentää haitallista klooria

Yhdysvaltain ympäristöministeriön mukaan kloorin hengittäminen pieninä määrinä vaikuttaa ajan mittaan haitallisesti ihmisen hengityselimiin. Se saattaa aiheuttaa yskää, rintakipuja tai veden kertymistä keuhkoihin. Lisäksi kloori ärsyttää silmiä, ihoa ja hengityselimiä.

Muuta

- Pehmeämmälle vedelle.
- Vähentää merkittävästi kylpyhuonepintojen ja -kalusteiden kalkkeutumista ja värjäytymistä.
- Tuote on purettavissa ja pestävissä vaikka astianpesukoneessa. Säilyy siistinä pitkään.

Puhdistus- ja vaikutustavat

- Suuripinta-alainen aktiivihiilikuitupuriste vähentää monia epäpuhtaustyyppejä, joita putkistoista irtoaa tai niissä kasvaa.
- 0,5µm seula pysäyttää mekaanisesti 1/2000 osa millimetriä suuremmat hiukkaset ja kiintoaineet.

Tehokkain lopputulos epäpuhtauksien suodattamisessa syntyy, kun yhdistät AQVA suihkusuodatinpään AQVAn suihkusuodattimeen (AQ004).

Suodattaa vedestä

- bakteereita, hiivoja ja homeita
- klooria
- raskasmetalleja
- hajuja ja makuja
- lääke- ja hormonijäämiä
- rautaa ja ruostetta
- kuparia

HUOM! Suositellaan käytettäväksi kunnallisveden laadun parantamiseen. Kaivo- tai järvivesille suodatin sopii vain vedenlaadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella suositeltuna.

Tuotenumero: 136301

EAN: 6430051270970