Ravinto ja terveys
AQVA FINLAND OY | 1 ST

AQVA ULTRA 2 hanasuodatin

Suodattaa tehokkaasti erilaisia epäpuhtauksia.
Helppo ja nopea asentaa!
Hyvä käyttökestävyys.
79,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
AQVA ULTRA 2 on ruostumattomasta teräksestä valmistettu hanasuodatin, joka suodattaa tehokkaasti vesijohtovedessä esiintyviä epäpuhtauksia. Kätevä hanaan liitettävä juomaveden puhdistaja!
Tuotekuvaus
Käyttö

AQVA ULTRA 2 - hanasuodatin

AQVA ULTRA 2 on kätevä hanaan liitettävä juomaveden puhdistaja, joka suodattaa tehokkaasti vesijohtovedessä esiintyviä epäpuhtauksia ja haastavampia mikrobiologisia epäpuhtauksia. Nauti raikkaasta ja maistuvasta vedestä! 

Hanasuodattimen sydämenä on huippulaadukas ontelokuituun perustuva suodatusvaihe. Sen seulakoko on 0,1 µm, minkä ansiosta vedestä suodattuu tavallisimpien epäpuhtauksien sekä haju- ja makuhaittojen lisäksi myös muuten vaikeasti poistettavat mikrobiologiset epäpuhtaudet kuten bakteerit, hiivat, homeet, alkueläimet ja loiset. Veden hygieenisyys nousee aivan uudelle tasolle.

1. vaiheessa suodattimen ulkopinnalla vedestä suodattuvat suuret putkistosta irtoavat roskat ja sakat.
2. vaiheessa adsorptiosuodattimen aktiivihiili sitoo itseensä useita erityyppisiä veden epäpuhtauksia ja ioninvaihto toimii tehokkaasti monia metalleja ja raskasmetalleja vastaan. Kuituisen aktiivihiilen ansiosta suodattimesta ei irtoa alkuhuuhtelussa aktiivihiilen aktivoitumiselle tavanomaista mustaa aktiivihiilipölyä. 
3. vaiheen ultrasuodatus suodattaa bakteerit, hiivat, alkueläimet, homeet ja mikroroskat, mukaan lukien mikromuovit 0,1 mikrometrin tarkkuudella.

Hanasuodatin suodattaa vedestä:

klooria
- torjunta-aineita
- raskasmetalleja, kuten kuparia, lyijyä, elohopeaa ja kadmiumia
- kalkkia
- rautaa ja ruostetta
- bakteereja, viruksia, hiivoja ja homeita
- mikromuoveja
- antibiootti- ja hormonijäämiä
- petrokemikaaleja
- fenoleja
- PFAS-yhdisteitä
- kiintoaineita 0,1 µm asti (0,0001 millimetriä)

AQVA ULTRA 2 -hanasuodattimen runko on ruostumatonta terästä ja koska tuotteessa ei ole kuluvia liukupintaisia osia, hanasuodattimella on ylivoimainen kulutus- ja käyttökestävyys.

Hanasuodatin on helppo asentaa muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Myös suodattimen vaihto onnistuu työkaluja käyttämättä. Suodattimen riittoisuus on jopa tuhat litraa riippuen veden laadusta. Jos puhdistettavassa vedessä on paljon ruostetta, rautaa, humusta, mikrobiologisia epäpuhtauksia tai kalkkia, voi riittoisuus jäädä alle tuhannen litran. Vaihtoväli on noin 3–4 kk/1–2 käyttäjää, 1–2 kk/4 käyttäjää.

Vettä voidaan ottaa joko suodattamattomana tai suodatettuna. Suoraan hanasta se tulee suodattamattomana vaikkapa tiskivedeksi. Vaihtokytkintä kääntämällä se suodattuu raikkaaksi juomavedeksi.

HUOM! Suositellaan käytettäväksi kunnallisveden laadun parantamiseen. Kaivo- tai järvivesille vain laadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella asiantuntijan suosittelemana.

Miksi valita AQVA ULTRA 2?

Suodatinpatruuna on valmistettu Suomessa ja sillä on avainlippumerkki.

Tehokkaampi suodatus haastavissa kunnallisvesilaaduissa! Uudentyyppinen ioninvaihtotekniikka nostaa aktiivihiilen toiminnan uudelle tasolle, tehostaen useiden eri epäpuhtaustyyppien suodattimista.

Lisäksi aktiivihiilen suuri pinta-ala sekä suodattimen suuri ontelokuituosio mahdollistaa nopeamman vedenvirtauksen.

Suodatinpatruunan runkona toimii aktiivihiilen- ja ioninvaihtosuodatuksien yhdistelmä, jonka ansiosta muovin määrä on saatu minimoitua.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokuori on huippukestävä sekä tutkitusti hygieeninen materiaali, josta ei liukene veteen siihen kuulumattomia yhdisteitä.

Huom! Pakkauksen mukana tulee suodatin, vaihtosuodattimet on ostettava erikseen.  

Katso video-ohje AQVA ULTRA 2 hanasuodattimen asennuksesta ja käyttöönotosta :

Tuotenumero: 135199

EAN: 6430051270048