Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Vanille et Noisette -tuoksukynttilä
Vanille et Noisette -tuoksukynttilä
Vanille et Noisette -tuoksukynttilä

Vanille et Noisette -tuoksukynttilä

Klassinen vaniljakynttilä!
Lisäksi tuoksussa karamellia, kypsää vaahteraa ja kastanjaa
Vegaaninen tuoksukynttilä rapsivahasta
16.90 EUR
112.67 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
JOIK Home & Spa Vanille et Noisette -kynttilässä hurmaa pehmeän vaniljan tuoksu, jossa on myös häivähdys karamellia, kypsää vaahteraa ja kastanjaa.
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Vanille et Noisette -tuoksukynttilä

JOIKin Home & Spa  -sarjan Vanille et Noisette on ihastuttava tuoksukynttilä, jossa yhdistyvät täyteläisen pehmeäksi kokonaisuudeksi vanilja, karamelli, kypsä vaahtera ja kastanja. 

JOIKin vegaaninen tuoksukynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita kosmetiikkalaatuisia, synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä huumaavia tuoksukomboja; sellaisiakin, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti vaniljaisesta tuoksuelämyksestä!

EAN: 4742578005082

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...