Ravinto ja terveys
LIFE | 90 KAP

Life MultiSport Monivitamiini

Paljon liikkuville ihmisille
Vitamiinit luonnollisista lähteistä
Orgaaniset mineraalit
16,72 €
20,90 €
209,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Hyvin tasapainotettu monivitamiini -mineraali valmiste paljon liikkuville. C-vitamiini on valmistettu luonnollisella kaksoisfermentaatiomenetelmällä, pääasiallisena B-vitamiinien lähteenä luonnollista guavauutetta ja mineraaleissa on käytetty hyvin imeytyviä orgaanisia yhdisteitä

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life MultiSport on erityisesti paljon liikkuvalle tarkoitettu monivitamiini, jossa on erityisen suuret annokset kaikkia energia-aineenvaihduntaan osallistuvia B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B5, B6 ja B12) sekä C-vitamiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka paitsi suojaavat soluja hapetusstressiltä, myös edistävät immuunijärjestelmän pysymistä normaalina. Paljon liikkuva tarvitsee enemmän energiaa, jonka valmistamiseen elimistö tarvitsee mm. B-ryhmän vitamiineja; vesiliukoisten C- ja B-vitamiinien tarve myös lisääntyy kun nestekierto on runsasta. Myös muut, joilla B-ryhmän vitamiinien tarve on lisääntynyt, voivat hyötyä Life MultiSportista.

Kaikissa Lifen monivitamiineissa on käytetty pääasiallisena B-vitamiinien lähteenä luonnollista guavauutetta. Niiden sisältämä C-vitamiini on valmistettu luonnollisella kaksoisfermentaatiomenetelmällä, ja mineraaleissa on käytetty hyvin imeytyviä orgaanisia yhdisteitä. Jokainen monivitamiini sisältää 12 eri vitamiinia ja 8 kivennäisainetta, sekä kasviuutteita joiden luonnolliset tehoaineet mm. tukevat vitamiinien imeytymistä.

 

 

Tuotenumero: 124179

EAN: 7350050705220