Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 120 GR

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe - Päärynä

Merisuolaa, C-vitamiinia ja orgaanista rikkiä!
Urheiluun ja ketoruokavalion tueksi.
Herkullinen päärynän maku!
12,95 €
107,92 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon tehonesteyttäjä nyt myös herkullisen päärynän makuisena! Puhdistamon Elektrolyyttijauhe sopii täydellisesti urheiluun sekä ketogeenisen ruokavalion tueksi.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Päärynä - herkullinen tehonesteyttäjä!

Puhdistamon Elektrolyyttijauhe nyt päärynän makuisena! Täydellinen tehonesteyttäjä urheiluun sekä ketogeenisen ruokavalion tueksi, sopii ympärivuotiseen käyttöön.

Elektrolyyttijauhe on sokeriton, kokonaisvaltainen ja herkullisen makuinen juomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössämme. Se sisältää natriumin lähteenä toimivan Guérande-merisuolan sekä muiden keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi muun muassa C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®).

Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen aina kun hikoilemme esimerkiksi urheillessa, saunoessa tai kuumana kesäpäivänä. Puhdistamon elektrolyyttijauhe sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessä ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta. Yksi annos sisältää vain 0,1 g hiilihydraatteja.

Tuotteen elektrolyytit ja muut mineraalit ovat peräisin korkealaatuisista lähteistä. Elektrolyyttijauheen perusta, natrium, saadaan aurinkokuivatusta kokonaisesta raffinoimattomasta Guérande -merisuolasta, joka sisältää natriumin lisäksi runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. Mukana on lisäksi hyvin imeytyvää muotoa magnesiumista, tärkeimpiin elektrolyytteihin lukeutuvia kaliumia ja kalsiumia, sekä tavanomaista C-vitamiinia vatsaystävällisempää kalsiumaskorbaattia.

Elektrolyyttijauhe sopii myös vegaanista ruokavaliota noudattaville.

Tuotenumero: 134134

EAN: 6430039224407