Ravinto ja terveys

Livit by Nightingale Health - kertoo elintapojesi vaikutukset terveyteen

livit nightingale kotiveritesti

Livit by Nightingale Health – helppo, kotona tehtävä veritesti, joka kertoo elintapojesi vaikutukset terveyteen

Seuraatko päivittäisten askeliesi määrää, pohditko itsellesi sopivaa ruokavaliota tai sitä, miten tietynlainen liikunta vaikuttaa terveyteesi? Livit by Nightingale Health -kotiveritestin avulla voit seurata, miten elintavat vaikuttavat terveyteesi.

Helppo kotitesti

Hyvä tapa seurata terveyden kokonaiskuvaa on helppokäyttöinen, sormenpäänäytteen avulla tehtävä veritesti, Livit by Nightingale Health. Testi on nopea tehdä kotona ja sen tulokset kertovat kehon hyvinvoinnista enemmän kuin peilikuva tai vaaka.


Nightingale Healthin kehittämän verianalyysiteknologian, lääketieteellisen tutkimustiedon ja satojatuhansia näytteitä sisältävän tietokannan avulla Livit-testi pystyy antamaan terveydestäsi tietoa, jota et saa mistään muualta. Tuloksista näkee kokonaiskuvan terveydentilasta ja voi tarkastella terveyttä neljän osa-alueen kautta: sydän, vastustuskyky, aineenvaihdunta ja mieli. Lisäksi saat arvion odotettavissa olevista terveistä vuosista nykyisillä elintavoilla.

Sydän

Paranna sydänterveyttäsi ja madalla sydäntautiriskiäsi ainutlaatuisten tulosten avulla.

Sydäntautiresistenssi – Kehosi kyky välttää sydänsairauksia pitkällä tähtäimellä verrattuna viiteryhmääsi.

Sydänikä – Nykyinen sydänterveytesi verrattuna todelliseen ikääsi.


Mieli

Mielen resilienssi kertoo kyvystäsi suojautua vakavalta masennukselta ja ahdistukselta pitkällä tähtäimellä verrattuna viiteryhmääsi.


Vastustuskyky

Vahvista vastustuskykyäsi antamiemme tuloksien avulla.

Vastustuskyvyn taso – Kehosi kyky torjua vakavia infektioita pitkällä tähtäimellä verrattuna viiteryhmääsi.

Vastustuskykyikä – Vastustuskykysi tehokkuus verrattuna todelliseen ikääsi.


Aineenvaihdunta

Diabetesresistenssi kertoo kehosi kyvystä välttää tyypin 2 diabetesta pitkällä tähtäimellä verrattuna viiteryhmääsi.


Terveet vuodet -arvio

Terveet vuodet -arvio kertoo siitä, minkä ikäiseksi todennäköisesti elät ennen sairastumista johonkin yleisimmistä sairauksista, kuten tyypin 2 diabetes tai sydänsairaudet. Terveiden vuosien määrään vaikuttavat eniten päivittäiset elintapamme, ja jopa 80 % yleisimmistä sairauksista onkin ennaltaehkäistävissä elintapojen muutoksilla.

Analysoimiemme satojen tuhansien näytteiden perusteella naiset elävät terveenä keskimäärin 78 vuotta ja miehet 74 vuotta. Elintapojen merkitys terveiden vuosien määrässä on kuitenkin merkittävä. Terveellisten ja epäterveellisten elintapojen ääripäissä ihmiset elävät keskimääräistä jopa 20 vuotta enemmän tai vähemmän, mikä voi tarkoittaa 40 vuoden eroa terveissä vuosissa.

Verestä mitattavat tekijät

Käytämme seuraavia verestä mitattavia tekijöitä tulostesi laskennassa: Aineenvaihdunnan tehokkuus, kolesterolitasapaino, matala-asteinen tulehdus, rasvahappotasapaino ja ravintopohjaiset rasvahapot.


Näin helppoa se on:

1. Osta näytteenottopakkaus Lifesta ja aktivoi se Livit by Nightingale Health -sovelluksessa

2. Ota verinäyte ja lähetä se Nightingale Healthille

3. Tutustu tuloksiin ja seuraa niiden kehittymistä

Livit-tuloksia voi parantaa muuttamalla elintapoja. Pienilläkin päivittäisillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus terveyteen. Voit tehdä testin esimerkiksi kolmen kuukauden välein seurataksesi miten kehosi reagoi, jos päätät kokeilla vaikkapa kokonaan uutta ruokavaliota, paastoamista tai intensiivistä treenijaksoa ja tarvitset tietoa kehossa tapahtuvista muutoksista lyhyellä aikavälillä. Voit myös seurata kehitystäsi esimerkiksi puolivuosittain, mikäli teet pieniä muutoksia arkeesi tai haluat pysyä kartalla siitä, miten kehosi voi. Seurantatestien avulla jokainen voi löytää parhaiten sopivat elintavat ja motivoitua pitämään niistä kiinni.


Nightingale Health on suomalainen terveysteknologiayritys, joka tarjoaa mm. kuluttajille suunnattua Livit by Nightingale Health -terveyspalvelua. Kotona otettu näyte lähetetään Nightingale Healthin laboratorioon Helsinkiin, jossa näyte analysoidaan yhtiön kehittämällä teknologialla. Ainutlaatuinen verianalyysi pystyy mittaamaan yhdellä mittauksella laajan skaalan tuloksia, jotka muodostavat terveydestä kertovan aineenvaihduntaprofiilin. Teknologialla on vaadittavat viranomaishyväksynnät; yhtiön toiminta perustuu sertifioituun laatujärjestelmään EN ISO 13485- ja SFS-EN ISO/IEC 17025:2017 -standardien mukaisesti ja kaikki verinäytteet analysoidaan CE-merkityllä in vitro –diagnostiikkaan tarkoitetulla lääkinnällisellä laitteella. Livit by Nightingale Health -palvelun lisäksi yhtiön teknologia on maailmanlaajuisesti sekä tutkijoiden että yksityisen terveydenhuollon käytössä. Esimerkiksi Suomessa teknologiaa käyttää Terveystalo. Teknologiasta voi lukea lisää täältä: https://nightingalehealth.com/fi/teknologia/


Lataa Livit by Nightingale HealthKaupallinen yhteistyö