Ravinto ja terveys

Yleistä

Nämä ehdot on antanut Life Europe AB, (organisaationumero 556685-9160). Life Europe AB on Life Finlandin emoyhtiö, joka omistaa sekä omat myymälänsä että Life.fi-sivuston (verkkokauppa) ja jolla on franchising-haltijoita. Yhdessä meistä käytetään jäljempänä nimitystä Life. Klubin omistaa ja hallinnoi Life Europe AB.


Jäsenyys


Lifes Clubin jäseneksi voit liittyä jos olet 18-vuotias ja Ruotsin, Norjan, Tanskan tai Suomen kansalainen.

Kun olet jäsenemme käytämme syntymäaikaasi varmistaaksemme että ikäsi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi ovat oikeat jotta voimme lähettää sinulle tarjouksia ja tietoa tuotteistamme. Hyväksymällä nämä ehdot vahvistat että antamasi tiedot ovat oikein.

Jäsenyys on ilmainen ja voit hakea jäsenyyttä myymälässämme tai verkkosivuillamme www.life.fi. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle. Voit itse valita miten toivot, että kommunikoimme kanssasi mutta Life ei voi kuitenkaan taata, että kaikki asiakasklubia koskevat tiedot voidaan lähettää kaikkien kanavien kautta. Lähetämme sinulle mm. uutisia, kampanja- ja tapahtumakutsuja sekä tuotesuosituksia.


Jäsenyyden edut

  • Saat bonuspisteitä ostoksistasi verkkokaupassamme www.life.fi sekä fyysisissä myymälöissämme.
  • Saat klubikohtaisia alennuksia ja tarjouksia.
  • Voit saada paikallisia tarjouksia myymälästäsi.
  • Bonusmaksuja saaneet, uudet jäsenet ja aktiivisimmat jäsenet saavat sähköpostiinsa Live Life -jäsenlehden.
  • Voit saada kutsuja tapahtumiin ja aktiviteetteihin.
  • Life asiakasklubin jäsenenä keräät pisteitä kaikesta ostamastasi, 0,1 € = 1 piste. Kun olet kerännyt 1000 pistettä, saat palkintokupongin, joka on 2,50 €:n arvoinen. Verkkokaupasta tilattaessa asiakkaan tulee kirjautua life.fi -sivuille omilla tiedoillaan ennen tilauksen tekoa bonuspisteiden saamiseksi.

Bonuspisteet ja kupongit

Life Club jäsenenä keräät kaikista ostoistasi pisteitä. Jokaisesta 0,1 €:n ostosta saat yhden pisteen. Pisteet ovat voimassa 24kk ostosta. Jokaisesta tuhannesta pisteestä saat 2,5 €:n bonuskupongin (2000 pisteestä 5,0 € jne.). Bonuskupongit tarkistetaan ja lisätään asiakastilille joka kuun viimeisellä viikolla. Saamasi bonuskuponki on voimassa 12kk saantipäivästä. Yhden bonuskupongin arvo voi olla maksimissaan 12,50€ (5000 pistettä). Esimerkiksi jos Sinulla on 12.000 pistettä, saat kaksi 12,50 € arvoista bonuskuponkia (2 x 5000 pistettä) ja yhden 5,0 € arvoisen bonuskupongin (2000 pistettä).


Rajoitukset

Life varaa oikeuden jättää tietyt tuotteet klubialennusten ja muiden tarjousten ulkopuolelle.


Henkilötietojesi käsittely

Alla lyhyt selostus henkilötietojesi käsittelyn pääpirteistä. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojeni käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme, joka on saatavissa kotisivuiltamme osoitteessa: www.life.fi. Tutustuhan huolella selosteeseemme.


Yleistä


Rekisteröitymisesi yhteydessä keräämme sinulta syntymäajan, nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Life asiakasklubijäsenenä keräämme myös tietoja mm. ostoksistasi (koskevat tuotetta, hintaa, myymälää ja mahdollisia palautuksia) bonusten laskemiseen, ostojesi analysointiin, tarjotaksemme sinulle sopivia tarjouksia ja tuotevalikoimamme kehittämiseen sekä täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan klubimme jäsenenä.Kenellä on pääsy tietoihisi?

Henkilötietojasi ei siirretä tai myydä kolmansille osapuolille mainostarkoituksiin. Henkilötietojasi voidaan kuitenkin luovuttaa kolmansille osapuolille, niin sanotuille henkilötietojen käsittelijöille, jos se on tarpeen palvelujen tarjoamiseksi sinulle esim. markkinointitarkoituksia tai uusien markkinointikohderyhmien tavoittamista tai tilattujen tuotteiden kuljettamista varten. Meillä on aina voimassa Tietosuoja-asetuksen mukaiset käsittelysopimukset käsittelijöidemme kanssa.

Life säilyttää kaikki henkilötietosi EU:n ja ETA:n alueella. Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin tilanteissa, joissa se on lakisääteinen velvoite, tai täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana.


Sinun oikeutesi

Sinulla on Tietosuoja-asetuksen antamassa laajuudessa oikeus tarkastaa tietosi, pyytää tietosi oikaisua, pyytää käsittelyn rajoittamista, saada tietosi poistetuksi ja oikeus saada tietosi siirrettyä toiselle rekisterinpitäjälle. Pyynnöt näiden oikeuksiesi käytöstä tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@life.fi.

Voit myös peruuttaa suostumuksesi kaikkiin sinulle lähettämiimme postauksiin joko digitaalisesti linkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme yllä mainitussa sähköpostiosoitteessa tai siirtymällä ”omat sivut” -kohtaan, jossa voit myös korjata, estää ja poistaa tietosi.

Voit myös milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä yllä mainittua sähköpostia käyttäen, jos sinulla on henkilötietojesi käsittelystä kysyttävää.


Sopimuskausi ja muutokset ehtoihin

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi ja kumpi tahansa osapuoli voi irtisanoa sen milloin tahansa. Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi, ota yhteyttä Lifen asiakaspalveluun. Jäsenyytesi päättyy viimeistään 30 päivän kuluttua siitä, kun Life on vastaanottanut eroilmoituksen. Jäsentietosi poistetaan viimeistään 90 päivän kuluttua jäsenyyden päättymisestä. Lifella on oikeus irtisanoa jäsenyytesi milloin tahansa tullen voimaan välittömästi.

Life lopettaa jäsenyytesi 36 kuukauden kuluttua, jos et ole ollut aktiivinen missään Lifen kaupassa tai www.life.fi -kautta.

Lifella on oikeus muuttaa näitä ehtoja. Ehtojen muutokset kerrotaan sähköpostitse ja osoitteessa www.life.fi kuukautta ennen muutosten voimaantuloa. Kulloinkin voimassa olevat ehdot ovat saatavilla osoitteessa www.life.fi/lifeclub


Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää Life asiakasklubista, ota yhteyttä myymälään tai Lifen asiakaspalveluun. Katso yhteystiedot alta. Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@life.fi. Voit myös lukea lisää tietosuojakäytännöistämme. Henkilötietojen käsittelyyn liittyen voit myös ottaa yhteyttä Tietosuojavaltuutettuun (www.tietosuoja.fi).


Yhteystiedot

Osoite:
Asiakasklubi
Life Finland Oy

00880 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@life.fi