Ilmainen toimitus yli 29€
Chat arkisin klo 9-21 ja la 10-15
Nopeat toimitukset

Usein kysytyt kysymykset

Miksi uudistatte Life Clubia?

Life on jännittävällä matkalla, jonka varrelle mahtuu monia muutoksia. Yksi niistä on jäsenohjelmamme, jonka uudistamiseen nyt keskitymme. Teemme muutokset, jotta sinä asiakkaana saisit paremman kokemuksen Lifesta ja voisimme suunnata sinulle räätälöidympiä tarjouksia. Bonusjärjestelmämme digitalisoituu, ja tämä tulee helpottumamaan monien asiakasetujen hyödyntämistä. Toivottavasti jatkat jäsenyyttäsi ja matkaa kanssamme. Tämä on vasta alkua!


Millainen uusi bonusjärjestelmä on?

Uusi bonusjärjestelmä antaa 1 pisteen jokaista käytettyä 0,1 euroa kohden. Pisteet ovat voimassa 24 kuukautta. Kun olet kerännyt 1000 pistettä, saat 2,5 euron arvoisen bonussekin, joka on voimassa 12 kuukautta myöntämispäivästä. Bonussekit lähetetään kerran kuussa, jos koossa on 1000 pistettä.


Millainen vanha bonusjärjestelmä oli?

Vanha bonusjärjestelmämme toimi näin – Jokaista 20 euroa kohden saa leiman fyysiseen leimakortiin. Kun koossa on 10 leimaa, saa 10 euron alennuksen ostoksesta.


Mitä tapahtuu vanhoille leimoille?

Uuden bonusjärjestelmän aktivointipäivästä lähtien sinulla on jäsenenä 6 kuukautta aikaa ilmoittaa jo ansaitut leimasi. Saat 1 euron leimaa kohti. Kun 6 kuukautta on kulunut, leimasi katsotaan mitättömiksi.


Miten minun tulee toimia, jos en halua enää jatkaa jäsenyyttäni?

Sinulla on täysi oikeus lopettaa jäsenyytesi. Ota silloin yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@life.fi, niin autamme sinua.


Voinko rekisteröidä pisteitäni jälkikäteen?

Totta kai. Voit jälkirekisteröidä pisteesi, jos ostos on tehty kolmen viimeisen kuukauden sisällä ja sinulla on näyttää ostoksesta kuitti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.
HUOM! Jos olet uusi jäsen, et voi jälkirekisteröidä pisteitä, jotka on kerätty ennen jäseneksi rekisteröitymistä.


Minulla on kaksi jäsenyyttä. Miten voin yhdistää ne?

Jos sinulla on kaksi jäsenyyttä samassa maassa ja haluat yhdistää ne, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua siirtämään pisteet passiiviselta tililtä aktiiviselle tilille ja samalla lopettamaan passiivisen tilin.


Saanko bonuspisteitä sekä verkkokaupasta että myymälästä?

Aluksi bonusta saa vain myymälässä. Pikkuhiljaa lisäämme mahdollisuuden kerätä bonuksia myös kaikista verkko-ostoksista.


Kirjautuminen omille sivuille

Palautamme kirjautumismahdollisuuden life.fi -sivuille kevään aikana. Saat kaikista ostoksistasi bonusta kuitenkin jo nyt! Kun kirjautuminen palautetaan sivuille, näet omista tiedoistasi sinulle kerääntyneet bonuspisteet sekä voit hallita helposti profiilisi tietoja.


Mistä voin lukea tarkemmin jäsenyyden ehdoista?

Täydelliset jäsenyysehdot löytyvät seuraavasta Life Clubin ehdoista.

Muita tärkeitä tietoja, joista ehkä haluat lukea lisää, löydät tietosuojaselosteestamme.