Ravinto ja terveys
KOLESTOP | 60 TAB

Kolestop 60 tab

Edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaaleina.
Sisältää runsaasti kasvisteroleja.
2 g kasvisteroleja/vrk-annos.
12,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kolestop kasvisterolitabletit sisältävät runsaasti kasvisteroleja, jotka edistävät veren kolesterolitasojen pysymistä normaaleina. Kasvisterolien vaikutus perustuu siihen, että ne vähentävät kolesterolin imeytymistä ruoansulatuskanavasta verenkiertoon.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kasvisterolitabletit edistämään normaaleja kolesterolitasoja

Kasvien sisältämät tärkeät kasvisterolit kuten beetasitosteroli poistuvat helposti ruoanvalmistuksessa. Kolestop sisältää vuorokausiannoksessa 2000 mg kasvisteroleja ja -stanoleja, jotka estävät kolesterolin imeytymistä ja edistävät siten veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Suotuisa vaikutus saadaan nauttimalla kasvisteroleja/stanoleja vähintään 800 mg / vrk. Sterolit ovat rengasrakenteisia hiiltä, vetyä ja happea sisältäviä yhdisteitä, joista yleisin on eläinkunnan kolesteroli. Elimistössä muodostuu kolesterolia, joka ei hajoa, vaan se erittyy sapen mukana ohutsuoleen. Kolesteroli on elimistölle välttämätön aine, sillä se toimii rakenneosana solujen solukalvoissa, mutta liika kolesteroli alkaa kertyä verisuoniin. Jos veren kolesterolitaso on yli 5 mmol/l, katsotaan sen olevan koholla. Kasvisterolit ovat kaikissa kasveissa esiintyviä rasvankaltaisia yhdisteitä, joiden rakenne muistuttaa kolesterolia. Kasvisterolien kolesterolitasoa alentavan vaikutuksen vuoksi niitä lisätään elintarvikkeisiin, kuten margariineihin ja jogurtteihin. Kasvisterolit vähentävät kolesterolin imeytymistä ruoansulatuskanavasta verenkiertoon ja pienentävät siten veren kolesterolipitoisuutta. Säännöllisesti käytettynä n. 2 g kasvisteroleja ja -stanoleja päivässä auttaa vähentämään kolesterolin imeytymistä ruoansulatuskanavasta ja pienentää seerumin LDL-kolesterolipitoisuutta 10-15 %.

Tuotenumero: 135248

EAN: 6428300003820