Ravinto ja terveys
SORIA | 50 ML

Isotakiaisuute XXI 

12,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Alkoholiton isotakiaisuute mm. kehon normaalin nestekierron tueksi*. Ainutlaatuinen koostumus takaa korkean imeytyvyyden pienemmällä annostuksella.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Espanjalaisen Soria Naturalin kasviuutteet ovat huippulaatua monella mittarilla! Nykyaikaisen uutosprosessin ansiosta uutteissa ei tarvita lainkaan alkoholia, vaan apuaineena on kasviglyseroli. Uutteen sisältämät syklodekstriinit ovat maissipohjaisia rengasmaisia sokerimolekyylejä, jotka parantavat biomolekyylien imeytymistä. Näin saavutetaan parempi hyväksikäytettävyys sekä pidempi vaikutusaika pienemmällä annostuksella. Uutteet ovat aina standardoituja, jolloin jokainen erä sisältää saman, dokumentoidun pitoisuuden vaikuttavia aineita kasvierästä riippumatta. Soria Natural Isotakiaisuute sisältää nimensä mukaisesti isotakiaista (Arctium lappa L.) joka mm. tukee kehon normaalia nestekiertoa ja ruoansulatusta. (*EFSA 2008-1061 2221 ja 2222).

Ravistettava ennen käyttöä, pullon pohjalle voi jäädä hieman sakkaa, se on normaalia ja se oikeastaan kuuluu sinne, muista siis sekoittaa. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotenumero: 135447

EAN: 8422947044091