Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Bertil's Kelasin Kromi
Bertil's Kelasin Kromi
Bertil's Kelasin Kromi

Bertil's Kelasin Kromi

Sokeritasapainoaan tarkkaileville
Makean napostelijoille
Sokeriaineenvaihdunnan tasapainottamiseen
9.90 EUR
282.86 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
Bertil's Kelasin Kromi on ravintolisä auttaa ylläpitämään normaalia verensokeria. Kromi on tärkeä hivenaine, joka vaikuttaa hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan ja auttaa hillitsemään makeanhimoa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kromi on tärkeä hivenaine, joka vaikuttaa hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan ja auttaa hillitsemään makeanhimoa.

Hivenaineiden tulee imeytyä ruuansulatuskanavasta, jotta niiden syömisestä on hyötyä. Hivenaine imeytyy ruuansulatuskanavasta aina aminohappoihin (valkuaisaineen rakenneosia) sitoutuneena. Siksi aminohappokelaattimuodossa oleva hivenaine on heti imeytymiskelpoinen.

Valioravinnon Kelasin-sarjan aminohappokelaatit on sidottu valmiiksi aminohappoihin patentoidulla menetelmällä. Kelaattien biologinen hyväksikäytettävyys on myös kliinisesti tutkittu.

Kelasin-tuotteet ovat kotimaisia. Valmisteiden aminohapot ovat kasviperäisiä, eivätkä sisällä laktoosia eikä gluteenia. Ne sopivat myös diabeetikoille.

EAN: 6416227014111

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...