Ravinto ja terveys
BERTILS | 200 TAB

Bertil's Kelasin Kromi

Sokeritasapainoaan tarkkaileville
Makean napostelijoille
Sokeriaineenvaihdunnan tasapainottamiseen
16,90 €
241,43 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bertil's Kelasin Kromi on ravintolisä joka auttaa ylläpitämään normaalia verensokeria. Kromi on tärkeä hivenaine, joka vaikuttaa hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan ja auttaa hillitsemään makeanhimoa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kromi on tärkeä hivenaine, joka vaikuttaa hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan ja auttaa hillitsemään makeanhimoa.

Hivenaineiden tulee imeytyä ruuansulatuskanavasta, jotta niiden syömisestä on hyötyä. Hivenaine imeytyy ruuansulatuskanavasta aina aminohappoihin (valkuaisaineen rakenneosia) sitoutuneena. Siksi aminohappokelaattimuodossa oleva hivenaine on heti imeytymiskelpoinen.

Valioravinnon Kelasin-sarjan aminohappokelaatit on sidottu valmiiksi aminohappoihin patentoidulla menetelmällä. Kelaattien biologinen hyväksikäytettävyys on myös kliinisesti tutkittu.

Kelasin-tuotteet ovat kotimaisia. Valmisteiden aminohapot ovat kasviperäisiä, eivätkä sisällä laktoosia eikä gluteenia. Ne sopivat myös diabeetikoille.

Tuotenumero: 136135

EAN: 6416227014128