Ravinto ja terveys
BERTILS | 200 TAB

Bertil's Kelasin Sinkki

Iho-ongelmista kärsiville
Katkeileville hiuksille ja halkeileville kynsille
Miehille testosteronitasojen ylläpitoon
17,90 €
255,71 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bertil's Kelasin Sinkki on erinomainen valmiste sinkin saannin lisäämiseen. Sinkkiä tarvitaan elimistön rakennus- ja uudistumistoimintoihin. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten kuten ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnissa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kelasin Sinkki on erinomainen valmiste sinkin saannin lisäämiseen.

Sinkkiä tarvitaan elimistön rakennus- ja uudistumistoimintoihin. Se vaikuttaa kasvua sääteleviin entsyymeihin, hormoneihin ja energia-aineenvaihduntaan. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten kuten ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnissa.

Sinkkiä tarvitaan lisäksi vastustuskyvyn ylläpitoon, hedelmällisyyden ja testosteronitasojen tukemiseen sekä mm. pitkäketjuisten omega-3-rasvahappojen (aivoille tärkeät EPA ja DHA) rakentamiseen.

Sinkin tarve lisääntyy fyysisessä rasituksessa sekä raskauden ja imetyksen aikana, jolloin kudosten uudistuminen on aktiivista.

Tuotenumero: 136145

EAN: 6416227014623