Ravinto ja terveys
BERTILS | 120 TAB

Bertil's Kelasin Sinkki Imeskeltävä

Vastustuskyvyn ylläpitoon
Raikkaan makuinen ja helposti nautittava imeskelytabletti
Sopii myös säännölliseen pitkäaikaiseen käyttöön
9,90 €
137,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Piparmintunmakuinen imeskeltävä sinkkitabletti! Sinkki edistää normaalia vastustuskykyä. Imskeltävällä sinkillä on suora vaikutus suun limakalvoilla akuutissa tarpeessa kuten esim flunssa-aikaan. Samalla kelatoitu sinkki myöskin imeytyy hyvin ja toimii pitkäaikaisesti kehon sinkkivarastojen täydentämisessä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Tuplateho imeskeltävästä kelasin sinkistä: Imeskeltäessä sinkillä on välitön ulkoinen vaikutus suun ja nielun limakalvoilla pesiviin taudinaiheuttajiin. Aminohappokelatoitu sinkki imeytyy edelleen tehokkaasti verenkiertoon ja vahvistaa pitkäkestoisesti vastustuskykyä. Sinkki on elimistön rakennus- ja uudistumistoimintojen kannalta välttämätön aine.

Kelatoidut hivenaineet eivät heikennä muiden ravintoaineiden tai ravintolisien imeytymistä, joten samanaikaisesti voidaan nauttia useita erilaisia kelatoituja hivenaineita. Koska hivenaine imeytyy hyvin kelatoidussa muodossa, on se samalla vatsaystävällisempi. Sinkki kannattaa silti ottaa aina ateria yhteydessä.

Tuote on 100% vegaanista ja hivenaineet ovat orgaanisia.

Tuotenumero: 136146

EAN: 6416227014654