Ravinto ja terveys
BERTILS | 100 TAB

Bertil's Rauta 25 mg

Raudan puutteesta johtuvaan väsymykseen ja voimattomuuteen
Vastustuskyvyn ja yleiskunnon ylläpitämiseen
Sopii myös vegaaneille
14,90 €
425,71 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bertil's Rauta -tablettien vatsaystävällinen aminohappokelatoitu rauta imeytyy tehokkaasti eikä ärsytä vatsaa. Rauta tukee hyvinvointia ja virkeyttä

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bertil's Rauta -tabletit

Bertil’s Rauta -tabletit sisältävät vatsaystävällistä aminohappokelatoitua rautaa, joka on parhaiten imeytyvä raudan muoto. Paras mahdollinen imeytyminen takaa raudalle myös parhaat mahdolliset terveysvaikutukset.

Raudan tärkein tehtävä on hapen kuljettaminen elimistössä. Raudanpuute aiheuttaa hemoglobiinitason laskua, jonka taustalla ei aina ole puutteellinen ruokavalio, vaan raudan imeytymishäiriöt ja siksi raudan muodolla on iso merkitys. Rauta tukee myös vastustuskykyä sekä kognitiivisia toimintoja, kuten muistia ja oppimista.

Bertil's Rauta -tabletit sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille sekä koululaisille, odottaville ja imettäville äideille, urheilijoille ja vegaaneille.

Tuotenumero: 136131

EAN: 6416227014524